Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Τα «έχωσε» στη δημοτική αρχή o Παναγιάλειος

Δημοσιεύθηκε

στις

Πυρ και μανία είναι η διοίκηση του Παναιγιάλειου με τη δημοτική αρχή την οποία θεωρεί κύρια υπεύθυνη για τη μη διεξαγωγή του χθεσινού φιλικού αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση του Παναιγιάλειου ΓΣ ανακοινώνει τη ματαίωση του προγραμματισμένου για την Κυριακή (10/10) εντός έδρας φιλικού αγώνα με τον Αήττητο Σπάτων, με υπαιτιότητα των ανθρώπων της δημοτικής αρχής που είναι υπεύθυνοι για τις αθλητικές εγκαταστάσεις.

Παρότι ο σύλλογος είχε ενημερώσει γραπτώς -ως όφειλε- για το φιλικό παιχνίδι από την αρχή της εβδομάδας και είχε συναινέσει στη διεξαγωγή του στο γήπεδο Καμαρών, λόγω της επανασποράς που έχει γίνει στο δημοτικό στάδιο, τελικά την Παρασκευή το απόγευμα όλα ξαφνικά άλλαξαν.

Γνωστοποιήθηκε στον σύλλογο ότι δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει για το φιλικό κανένα γήπεδο με φυσικό χλοοτάπητα λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, τις οποίες ωστόσο όλοι γνώριζαν από τις αρχές της εβδομάδας ότι θα έπλητταν τη χώρα μας και δη την περιοχή μας.

Μάλιστα, παρά τις έντονες διαβουλεύσεις το πρωί του Σαββάτου προκειμένου να βρεθεί μία λύση, η μοναδική πρόταση των υπευθύνων ήταν το φιλικό παιχνίδι να γίνει στο γήπεδο του Πλαστήρα -στο οποίο μάλιστα ήταν διατεθειμένοι (!) να παραχωρήσουν και τα αποδυτήρια του κολυμβητηρίου- και χωρίς την παρουσία φιλάθλων.

Αυτή η «ερασιτεχνική» στάση των ανθρώπων της δημοτικής αρχής είχε ως αποτέλεσμα να αναβληθεί το φιλικό παιχνίδι και να εκτεθεί η ομάδα αλλά και η πόλη που εκπροσωπεί, λόγω της μεταχείρισης (!) που τυγχάνει από τους ανθρώπους της δημοτικής αρχής που έχουν αναλάβει τη διαχείριση των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Πάντως, όμως οφείλουμε, θέλουμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τη διοίκηση, τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές του Αήττητου Σπάτων για την αναβολή του φιλικού και τα έξοδα που έκαναν για τον προγραμματισμό του ταξιδιού στο Αίγιο και να αιτηθούμε τη σοβαρή- επαγγελματική αντιμετώπιση που δικαιούται να έχει από τη δημοτική αρχή ο ιστορικός Παναιγιάλειος στο σπίτι του…».

 

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement