Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Σινεμά

Oι κινηματογραφικές προβολές της ημέρας (11/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

ODEON VESO MARE

NO TIME TO DIE

Σκηνοθεσία: Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα

Ηθοποιοί: Ντάνιελ Κρεγκ, Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, με τον Τζέφρι Ράιτ, τον Κρίστοφ Βάλτς και τον Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης πρωταγωνιστούν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν

Διάρκεια: 103 λεπτά

Είδος ταινίας: Δράσης, Περιπέτεια

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Στην ταινία No Time To Die, ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

(Αίθουσα 3: 21:30 – Αίθουσα 4: 21:00 – Αίθουσα 5: 22:00 – Αίθουσα 6: 20:00 – Αίθουσα 7: 21:00)

 

SHANG-CHI & Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ 10 ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΩΝ

Σκηνοθεσία: Destin Daniel Cretton

Ηθοποιοί: Simu Liu, Awkwafina, Fala Chen, Ronny Chieng, Tony Chiu-Wai Leung

Διάρκεια: 132 λεπτά

Είδος ταινίας: Περιπέτεια Φαντασίας

Η ΥΠΟΘΕΣΗ: Ο «Shang-Chi και ο Θρύλος τον Δέκα Δαχτυλιδιών είναι μια νέα ταινία υπερηρώων, βασισμένη στον ομώνυμο υπερήρωα της Marvel, Shang-Chi. Είναι η εικοστή πέμπτη ταινία του Marvel Cinematic Universe και η δεύτερη ταινία της Τέταρτης Φάσης. Η ιστορία θα επικεντρωθεί στον Shang-Chi, των «Μάστερ του Κουνγκ-Φου», τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Simu Liu. Ο Shang-Chi είναι ο καλύτερος μαχητής στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επιστρέφει σε έναν κόσμο διαφορετικό από ότι τον άφησε, γεμάτο θάνατο και καταστροφή. Τα μυστικά του παρελθόντος του θα αποκαλυφθούν και θα αλλάξουν τη ζωή του για πάντα.

(Αίθουσα 8: 20:30)

 

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement