Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Tα ζώδια σήμερα (11/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Κριός

Aυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για τη διευθέτηση αισθηματικών και οικονομικών υποθέσεων, καθώς και για κάποια θέματα τα οποία αφορούν συλλογικότητες, ομάδες ανθρώπων και τα «κοινά» σε γενικότερο πλαίσιο. Το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία στον Υδροχόο θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 15/10 και θα ευνοήσει ιδιαίτερα.

 

Ταύρος

Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα που αφορούν όχι μόνο κάποιες δουλειές που έχεις σε εκκρεμότητα αλλά και αρκετές οικογενειακές υποχρεώσεις. Δώσε προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα αλλά και την καθημερινότητα σε γενικότερο πλαίσιο και είναι σίγουρο πως θα βγεις κερδισμένος.

 

 

Δίδυμοι

Μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα και φαίνεται πως θα υπάρξουν αρκετές συναντήσεις και συζητήσεις με φίλους και πρόσωπα που βρίσκονται στο περιβάλλον σου. Επίσης, θα είναι σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσένα, κυρίως για τα ζητήματα που αφορούν το κομμάτι κοινωνικών επαφών, συναντήσεων, γνωριμιών αλλά και τον αισθηματικό τομέα.

 

Καρκίνος

Θα αναζητήσεις περισσότερο χρόνο για να ξεμπερδεύεις με κάποιες υποχρεώσεις που σου έχουν δημιουργήσει άγχος και ύστερα να έχεις χρόνο για τον εαυτό σου. Η ευνοϊκή όψη των ημερών θα βοηθήσει ιδιαίτερα ζητήματα τα οποία αφορούν την οικογένεια, το σπίτι αλλά και κάποιες οικονομικές διευθετήσεις. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει σε εσένα και ένα «δώρο» μέσα από μία καλή οικονομική συμφωνία.

 

 

 

Λέων

Θα σου παρουσιαστούν αρκετές ευκαιρίες ιδιαίτερα στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Οι συγκυρίες είναι ευνοϊκές για να εξελιχθεί μία προσωπική σχέση ή μία συνεργασία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρξει και μία θετική εξέλιξη σε ένα θέμα που σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά το τελευταίο διάστημα.

 

 

Παρθένος

Θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καθημερινότητά σου και έπειτα κάποιες οικονομικές υποθέσεις. Θα υπάρξει μια θετική εξέλιξη μιας συμφωνίας ή μιας οικονομικής διευθέτησης. Παράλληλα, θα μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν στο οικογενειακό σου περιβάλλον.

 

Ζυγός

Θα έχεις εύνοια ιδιαίτερα σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα, καθώς και κάποιες προσωπικές υποθέσεις οι οποίες μπορεί να μην πήγαιναν έτσι όπως ακριβώς ήθελες το τελευταίο διάστημα. Θα μπορέσεις να ξεκαθαρίσεις κάποιες καταστάσεις αλλά και να πάρεις σωστές αποφάσεις αυτήν την εβδομάδα.

 

 

 

Σκορπιός

Αυτή την εβδομάδα όπως και τις προηγούμενες θα χρειαστεί να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στα έξοδά σου, μιας και φαίνεται πως οι ανάγκες σου θα αρχίσουν να αυξάνονται και ίσως να προχωρήσεις σε κάποιες παρορμητικές αγορές. Ισως να έχεις και μία ευχάριστη εξέλιξη σε μία οικογενειακή υπόθεση ή θα συμβάλει στη διευθέτηση μιας υποχρέωσης η οποία σε απασχολεί αρκετά.

 

Τοξότης

Μία εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα -όπως φαίνεται πως είναι και το μεγαλύτερο μέρος αυτού του διαστήματος- καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε προτρέπει να εστιάζεις στη θετική πλευρά των ανθρώπων και των καταστάσεων, κάτι το οποίο θα επηρεάσει θετικά και τη διάθεσή σου. Μπορεί να έρθεις κοντά με κάποια πρόσωπα με τα οποία θα γίνεται είτε καλοί φίλοι είτε συνεργάτες!

 

Αιγόκερως

Μια νέα και πολλά υποσχόμενη εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς κατά τη διάρκεια της θα υπάρξουν αρκετές αστρολογικές συγκυρίες οι οποίες θα ευνοήσουν τα σχέδιά σου. Ο επαγγελματικός τομέας θα βρίσκεται στο προσκήνιο όμως με αυτή την όψη φαίνεται πως θα μπορέσουν να διευθετηθούν κάποια ζητήματα, τα οποία σου είχαν δημιουργήσει πίεση και άγχος τις προηγούμενες ημέρες.

 

 

Υδροχόος

Μία ευνοϊκή εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς το τρίγωνο του Ήλιου που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 15/10, προσφέρει απλόχερα εύνοια! Τα πρώτα δείγματα θα έρθουν στα ζητήματα που σε απασχολούν καθώς φαίνεται πως θα αρχίσουν να διευθετούνται χωρίς ιδιαίτερο κόπο. Μάλιστα ακόμα και ζητήματα τα οποία είναι αρκετά απαιτητικά φαίνεται πως μπορούν να επιλυθούν.

 

 

Ιχθύες

Αυτές τις ημέρες μπορεί να νιώσεις έντονα την ανάγκη να απομακρυνθείς από ανθρώπους οι οποίοι σου δημιουργούν άγχος και από πηγές αρνητικών συναισθημάτων και αυτό είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις για να προφυλάξεις τον εαυτό σου και τη διάθεσή σου. Θα διευθετήσεις ένα ζήτημα, το οποίο σε έχει κουράσει σε ψυχολογικό επίπεδο. Μέσα σε αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως η αισιοδοξία θα επανέλθει!

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement