Connect with us

Ελλάδα

Φώφη Γεννηματά: Ευχές Δημήτρη Κουτσούμπα, Γιάνη Βαρουφάκη, Γιάννη Οικονόμου, Γιώργου Παπανδρέου

Published

on

«Βροχή» οι ευχές από τον πολιτικό κόσμο προς τη Φώφη Γεννηματά. Πολιτικοί αρχηγοί και βουλευτές εύχονται στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ να ξεπεράσει και το νέο σοβαρό πρόβλημα υγείας.

«Θα ήθελα να ευχηθώ από βάθους καρδιάς περαστικά και καλή δύναμη», ευχήθηκε στη Φώφη Γεννηματά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, με ανάρτησή του στον επίσημο λογαριασμό του γραφείου Τύπου της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος στο Twitter.

«Απ’ όλους μας στο ΜέΡΑ25, περαστικά στην Φώφη Γεννηματά», αναφέρει σε δήλωσή του ο Γιάνης Βαρουφάκης και προσθέτει: «Η είδηση της ασθένειάς της με θλίβει και προσωπικά. Μια σοβαρή ασθένεια είναι εξ ορισμού άδικη και σκληρή. Εν προκειμένω είναι και πλήγμα για την πολιτική ζωή όταν οδηγεί στην απόσυρση μιας πολιτικής αντιπάλου. Σιδερένια!».

Ευχές στη Φώφη Γεννηματά απέστειλε εκ μέρους της κυβέρνησης ο Γιάννης Οικονόμου: «Ευχόμαστε στη Φώφη Γεννηματά να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να επιστρέψει ξανά δυνατή. Η σκέψη μας είναι κοντά της και στην οικογένειά της», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ειλικρινείς ευχές στην κυρία Φώφη Γεννηματά για ταχεία ανάρρωση. Σε αυτή την μάχη, είμαστε όλοι στο πλευρό της»

 

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τη Φώφη Γεννηματά είχε και ο Γιώργος Παπανδρέου, ευχόμενος «περαστικά, καλή δύναμη και καλή ανάρρωση».

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement