Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Κέρδισαν το χειροκρότημα και τον καιρό

Δημοσιεύθηκε

στις

Οι παλαίμαχοι Παναχαϊκής και Εθνικού Πειραιώς έδωσαν φιλικό παιχνίδι στη μνήμη του Π. Λεβεντάκου για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Οι παλαίμαχοι της Παναχαϊκής και οι αντίστοιχοι του Εθνικού Πειραιώς αψήφησαν τις καιρικές συνθήκες και προχθές έδωσαν φιλικό παιχνίδι στο γήπεδο «Α. Κάνιστρας» στη μνήμη του Πέτρου Λεβεντάκου, που τίμησε και τους δύο συλλόγους, φορώντας τη φανέλα και των δύο ιστορικών σωματείων για χρόνια.

Ωστόσο το εν λόγω ματς είχε και φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν, δόθηκαν στο Άσυλο Ανιάτων Πατρών «Η Αγία Ευφροσύνη», αλλά και στην οικογένεια του Μάνου Δασκαλάκη για την μικρή του κόρη, Τζωρτζίνα που αγκαλιάστηκε απ’ όλη την Πάτρα μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ 3-1 ΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ

Για την ιστορία νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε αυτή του Εθνικού Πειραιώς με 3-1 με τέρματα των Δήμου, Ξάνθη και Καμπιάνι, ενώ για την Παναχαϊκή σκόραρε ο Φ. Μητρόπουλος. Ο Εθνικός Πειραιώς αγωνίστηκε με τους Θωμόπουλο, Χαραλαμπόπουλο, Ντρέλια, Σεμερτζίδη, Χόρτσα, Ξάνθη, Αντωνόπουλο, Δήμο, Καμπιάνι, Τζιακάκο, Άννινο. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Βουτσινάς, Μουτάφης, Δημόπουλος, Κατσικογιάννης, Κομιώτης, Βιδάλης, Γεωργαράς, Λαμπρινός. Η Παναχαϊκή παρατάχθηκε με τους Πλιάτσικα, Ζανδραβέλη, Ζερδεβά, Αργυρόπουλο, Κουτσιαύτη, Καραπίτσο, Α. Ανδρούτσο, Μικέ, Άλεξ, Φ. Μητρόπουλο, Νικολόπουλο.

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΙΚΡΗ ΤΖΩΡΤΖΙΝΑ

Ωστόσο συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης της μικρής, αλλά μεγάλης μαχήτριας της ζωής, Τζωρτζίνας, όπου ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Παναχαϊκής, παρέδωσε τιμητική πλακέτα στην οικογένεια Δασκαλάκη.

ΠΑΡΩΝ ΚΑΙ Ο Γ.Γ. ΤΟΥ ΤΑΞΙ EXPRESS ΠΑΤΡΑΣ

Από την άλλη, το «παρών» στο φιλικό παιχνίδι έδωσε και ο γενικός γραμματέας του Ταξί Express Πάτρας Σωτήρης Τζουβέκας ο οποίος και παρέδωσε τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Εθνικού Πειραιώς Δημόπουλο, στη μνήμη του Γιάννη Μαντζουράνη (ο κατά κόσμον Εθνικάρας).

Σε δηλώσεις του, στη «Γ» ο Σωτήρης Τζουβέκας ανέφερε: «Στα πλαίσια της εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης το Ταξί Express Πάτρας δε θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο σε έναν αγώνα φιλανθρωπικού σκοπού και ειδικά όταν πρόκειται για συμπολίτες μας». Και πρόσθεσε: «Στηρίζουμε εμπράκτως τέτοιες προσπάθειες και ευχαριστούμε τους παλαίμαχους της Παναχαϊκής για την τιμή που μας έκαναν και μας κάλεσαν για την απονομή».

ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ Π. ΛΕΒΕΝΤΑΚΟΥ

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν και η οικογένεια του αείμνηστου Πέτρου Λεβεντάκου, με την ανιψιά του Αγγελική να παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τα χέρια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Εθνικού Πειραιώς Κατσικογιάννη για λογαριασμό της θείας της Νότας, ενώ τιμητική πλακέτα παρέλαβε για λογαριασμό της γυναίκας του και η αδελφή της Μιράντα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το «παρών» στο παιχνίδι, έδωσε ο Πέτρος Σταθάκης, ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, καθώς και ο εκπρόσωπος Τύπου Μπετίνο Αλαχούζος.

Η μικρή Τζωρτζίνα χαμογελάει πλατιά ενώ η μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου έχει παραλάβει την τιμητική πλακέτα

 

O γενικός γραμματέας του Ταξί Express Πάτρας Σωτήρης Τζουβέκας παραδίδει τιμητική πλακέτα στον εκπρόσωπο του Εθνικού Πειραιώς Δημόπουλο στη μνήμη του Εθνικάρα Γιάννη Μαντζουράνη

 

Η ανιψιά του αείμνηστου Πέτρου Λεβεντάκου παραλαμβάνει τιμητική πλακέτα από τον Παναγιώτη Κατσικογιάννη του Εθνικού Πειραιώς

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement