Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης και Κώστας Καραμανλής στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ

Δημοσιεύθηκε

στις

Χαιρετισμό στην εκδήλωση που διοργανώνει το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής – Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη» θα απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το «Ίδρυμα Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής» με αφορμή την 47η επέτειο από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας και θα πραγματοποιηθεί στην έδρα του Ιδρύματος, στη Φιλοθέη. Τους προσκεκλημένους θα καλωσορίσουν οι κ.κ. Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής, πρόεδρος και αντιπρόεδρος του Ιδρύματος αντιστοίχως.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με προβολή βίντεο από στιγμές όλων των Προέδρων της ΝΔ. Από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Ευάγγελο Αβέρωφ, τον Γεώργιο Ράλλη, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, τον Κώστα Καραμανλή, τον Αντώνη Σαμαρά, τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη,  και τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής, Πέτρος Μολυβιάτης. Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Αχιλλέας Καραμανλής.

Με την ρήση «Η Ελλάς ανήκει εις την Δύσιν» ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκίνησε τον χαιρετισμό του. Και έκανε αναδρομή στις διαδικασίες ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ. Ο πρωθυπουργός, τόνισε ακόμα ότι η επιλογή της κεντροδεξιάς να έχει σταθερό προσανατολισμό προς την Ευρώπη διακόπηκε απότομα από τις ιστορικές εξελίξεις της εποχής αλλά έμεινε ζωντανή.

Δείτε ζωντανά

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement