Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Με τεχνολογία αιχμής για ποιοτικό ελαιόλαδο-Εγκαινιάστηκαν οι νέες εγκαταστάσεις του ελαιοτριβείου Πανίτσας στα Καραμεσινέικα 

Δημοσιεύθηκε

στις

Επένδυση στην ποιότητα μέσα από την τεχνολογία αιχμής, με κύρια συστατικά τη γνώση και την εμπειρία δεκαετιών, αλλά πάνω από όλα τον σεβασμό στους παραγωγούς.

Πρόκειται για τη φιλοσοφία που συνοδεύει το ελαιοτριβείο «Πανίτσας», το οποίο πλέον φιλοξενείται σε νέες σύγχρονες εγκαταστάσεις στα Καραμεσινέικα του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
Τα εγκαίνια του εργοστασίου πραγματοποιήθηκαν προχθές το απόγευμα παρουσία εκπροσώπων αρχών και φορέων της περιοχής, του προέδρου του ΕΛΓΑ Ανδρέα Λυκουρέντζου και πλήθος κόσμου.

Το ελαιοτριβείο Πανίτσας είναι μία από τις πλέον σύγχρονες μονάδες που στόχο έχει την παραγωγή ποιοτικού ελαιολάδου, διατηρώντας όλα τα εξαιρετικά του χαρακτηριστικά, μιας και η όλη διαδικασία γίνεται με τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες.
Είναι μια πρότυπη μονάδα που έχει πολλαπλά πλεονεκτήματα καθώς από τη μια κάνει πιο σύντομο το χρόνο επεξεργασίας, από την άλλη αφήνει ένα εξαιρετικά ποιοτικό προϊόν και ένα καθαρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.
«Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας που μας στηρίξατε στο νέο μας ξεκίνημα στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας και συγκεκριμένα στη νέα μας έδρα, που μεταφέραμε πέρυσι την επιχείρησή μας, στα Καραμεσινέικα Αχαΐας. Ελπίζουμε και φέτος να ανταποκριθείτε στο κάλεσμά μας κι εμείς από την πλευρά μας υποσχόμαστε να εργαστούμε με γνώμονα την ποιότητα και τον σεβασμό στους πελάτες μας, που πάνω από όλα τους θεωρούμε συνεργάτες μας και πολύτιμα μέλη της «οικογένειας» Πανίτσα, που υπηρετεί τον χώρο της παρασκευής ελαιολάδου από το 1924 μέχρι σήμερα», τόνισε εκ μέρους των ιδιοκτητών, ο Χρήστος Πανίτσας.

Α. ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ: ΝΕΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ
Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος αφού έδωσε θερμά συγχαρητήρια στον Νίκο Πανίτσα για την επιτυχημένη του πορεία όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο, ευχήθηκε καλή δύναμη στον ίδιο και στην οικογένειά του και για τα επόμενα χρόνια τονίζοντας ότι είναι μια μονάδα που έρχεται να προσθέσει στην αγροτική οικονομία και την παραγωγική δυναμική της περιοχή. Παράλληλα αναφέρθηκε στα νέα βήματα του ΕΛΓΑ ενημερώνοντας τους αγρότες ότι πλέον προχωρά ο Οργανισμός με μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματικότητα με στόχο να πληρώνεται σε μια δόση το 100% των αποζημιώσεων, υπογραμμίζοντας ότι όντως φέτος ήταν μια δύσκολη χρονιά λόγω των έντονων φυσικών φαινομένων. Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους νέους είπε να μη διστάζουν να ασχοληθούν με τον αγροτικό τομέα και να εκμεταλλευτούν τα νέα προγράμματα που δίνει η πολιτεία. Ακολούθως, χαιρέτισε ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην σπουδαιότητα της επένδυσης στον τόπο του αλλά και στον αγροτοδιατροφικό τομέα.

ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ
Το «παρών» στα εγκαίνια έδωσαν- μεταξύ άλλων- οι βουλευτές της Ν.Δ. Αχαΐας Άγγελος Τσιγκρής, Ιάσωνας Φωτήλας και Χριστίνα Αλεξοπούλου, ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδος Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Σπύρος Μυλωνάς, ο πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, ο πρώην Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο πρώην δήμαρχος Διονύσιος Γκοτσούλιας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Αγγελόπουλος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Πάτρας Αντώνης Κουνάβης, Νίκος Μοίραλης και Βασίλης Σιαδήμας, o επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Νέα Πάτρα” Νίκος Νικολόπουλος, ο πρόεδρος του ΟΛΠΑ Παναγιώτης Τσώνης, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος, ο διοικητής του ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» Ηλίας Θεοδωρόπουλος, ο πρώην πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Ελλάδας Γιώργος Κουτρουμάνης, ο επιχειρηματίας Νίκος Καρακίτσος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Δυτικής Αχαΐας, ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου «Πείρος» Δημήτρης Μπαρμπούνης, καθώς επίσης παραγωγοί και εκπρόσωποι εμπορικών επιχειρήσεων ελαιολάδου και πλήθος κόσμου, οι οποίοι ευχήθηκαν στην οικογένεια Πανίτσα καλές δουλειές.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Ροή ειδήσεων

Advertisement