Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΝΔ Αχαΐας: Οι υποψήφιοι συνεχίζουν τις επαφές τους

Δημοσιεύθηκε

στις

Λίγα 24ωρα απέμειναν προτού τελειώσει η προθεσμία εγγραφών μελών στη Νέα Δημοκρατία, ώστε όσοι εγγραφούν να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι εγγραφές μέχρι χθες βράδυ προσέγγιζαν τις 5.000.
Εξάλλου, οι υποψήφιοι συνεχίζουν τις συναντήσεις και τις επαφές τους ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης που θα διεξαχθεί στις 24 Οκτωβρίου και στην Αχαία, αισιοδοξία επικρατεί στα «στρατόπεδα» και των δύο υποψηφίων προέδρων, Αντώνη Κουνάβη και Νίκου Κατσουγκράκη.

 

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΚΟΥΝΑΒΗ – ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

Χθες, ο κ. Κουνάβης συναντήθηκε με τον υποψήφιο πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης Δυτικής Αχαΐας, Βασίλη Κανελλόπουλο. Ήταν μία συνάντηση γνωριμίας των δύο ανδρών, κατά την οποία οι δύο άνδρες συζήτησαν αρκετή ώρα για την επόμενη μέρα των εκλογών στα πλαίσια της συνεργασίας ΔΗΜΤΕ και ΔΕΕΠ.
Όπως έγινε γνωστό και οι δύο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στην ενεργοποίηση των τοπικών οργανώσεων και το άνοιγμά τους σε επίπεδο Δήμου και Νομού. Κοινή πεποίθηση είναι η στενή συνεργία για τον καθορισμό στόχων αλλά και την υλοποιήση αυτών μέσα από δράσεις, πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις σε περιφέρειες και κεντρικό επίπεδο. Συμφώνησαν στην ύπαρξη άμεσης και ειλικρινούς επικοινωνιας με τον κόσμο της ΝΔ και τον πολίτη γενικότερα για την ανάπτυξη της περιοχής και την ευημερία των κατοίκων της.

 

Ο ΚΑΤΣΟΥΓΚΡΑΚΗΣ ΜΕ ΣΠΑΝΑΚΗ

Από την άλλη πλευρά, ο κ. Κατσουγκράκης συναντήθηκε χθες με τον βουλευτή του Νοτίου Τομέα Αθηνών, Βασίλη Σπανάκη. Ο κ. Κατσουγκράκης συνδέεται με μακρόχρονη φιλία με τον πρώην Γραμματέα Οργανωτικού & Ειδικών Κομματικών Οργανώσεων (Ε.Κ.Ο.) της Νέας Δημοκρατίας, με τον οποίο έχει συνεργαστεί επανειλημμένα για θέματα της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος. Η συζήτηση περιστράφηκε βέβαια και γύρω από τις εσωκομματικές εκλογές, με τον κ. Σπανάκη να του μεταφέρει εγκάρδιες ευχές, δηλώνοντας βέβαιος ότι ο κ. Κατασουγκράκης είναι το ιδανικό στέλεχος για να ενσαρκώσει το όραμα για μια ανανεωμένη και δυνατή ΔΕΕΠ Αχαΐας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement