Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ο Μητσοτάκης επισκέφθηκε τη Γεννηματά στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός βρέθηκε σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, προκειμένου να επισκεφτεί την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά που νοσηλεύεται με σοβαρή υποτροπή στο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

 

Παρότι ο πρωθυπουργός δεν έγινε αντιληπτός από τους δημοσιογράφους και τις κάμερες των καναλιών που είχαν στηθεί μπροστά από το νοσοκομείο, κυβερνητικές πηγές επιβεβαιώσαν στo LiFO.gr πως ο κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο νοσοκομείο.

Από χθες το απόγευμα που έγινε γνωστό ότι η κα Γεννηματά νοσηλεύεται με συμπτώματα ειλεού, σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος συμπαραστέκεται στέλνοντας ευχές για ταχεία ανάρρωση. Η ίδια αποσύρθηκε από την «κούρσα» για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι αναβάλλουν προεκλογικές εκδηλώσεις.

Χθες, η κα Γεννηματά είχε επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Γιώργο Παπανδρέου.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ παρουσίασε συμπτώματα ατελούς ειλεού, απόρροια της υποτροπής της βασικής νόσου από την οποία πάσχει και ανακοίνωσε πώς αποσύρεται από την κούρσα της προεδρίας του Κινήματος Αλλαγής.  Το απόγευμα της Δευτέρας, μέσω ανάρτησής της στο Facebook ενημέρωνε το πολιτικό της ακροατήριο πως δεν θα έδινε το «παρών» στην προγραμματισμένη, προεκλογική της εμφάνιση στη Νέα Ιωνία, κάνοντας λόγο για «ξαφνική αδιαθεσία».

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, η επιδείνωση της υγείας της κ. Γεννηματά ήταν αιφνίδια και είναι χαρακτηριστικό ότι το Σάββατο βρισκόταν στη δημόσια τηλεόραση και το πρόγραμμά της ήταν πλήρες έως και την Τρίτη, με προγραμματισμένες ομιλίες και συνεντεύξεις. Ακύρωσε τις υποχρεώσεις της το βράδυ της Δευτέρας όταν χρειάστηκε να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό.

Η κα Γεννηματά εισήχθη τελικά στο νοσοκομείο και το πρωί της Τρίτης έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις. Το απόγευμα της Τρίτης εκδόθηκε ανακοίνωση από τον «Ευαγγελισμό» και σχεδόν ταυτόχρονα, συνεργάτες της έδωσαν στη δημοσιότητα τη δήλωσή της, με την οποία γνωστοποιούσε την επιδείνωση της υγείας της, αποσύροντας την υποψηφιότητά της για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ.

 

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μην συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης».

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement