Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Σε έντονους ρυθμούς θα μας χορέψει ο «Μπάλλος»-Τι δηλώνουν στην «Γ»  Λαγουβάρδος και Καζαντζίδης

Δημοσιεύθηκε

στις

Πριν προλάβει να αποχωρήσει από το προσκήνιο η «Αθηνά» έρχεται ο «Μπάλλος» σήμερα και αύριο να «χορέψει» σε έντονους ρυθμούς όλη τη χώρα με ειδική… αναφορά στην Δυτική Αχαΐα και τα Ιόνια νησιά.

Η καιρική διαταραχή με το όνομα «Μπάλλος» θα στροβιλιστεί σε ‘όλη την Ελλάδα από σήμερα έως και το πρωί του Σαββάτου με ραγδαίες βροχές και ισχυρούς ανέμους, σύμφωνα με δηλώσεις στην «Γ» του Διευθυντή Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών Κωσταντίνου Λαγουβάρδου.

Τον κίνδυνο πλημμυρών λόγω του ότι το έδαφος είναι κορεσμένο ήδη από τις ραγδαίες βροχές του καιρικού φαινομένου «Αθηνά» επισημαίνει ο μετεωρολόγος Κωσταντίνος Λαγουβάρδος « Τα ρέματα είναι υπερχειλισμένα λόγω των συνεχών και κατά περιόδους ‘ραγδαίων βροχοπτώσεων καθώς και το έδαφος που είναι κορεσμένο. Στο πλαίσιο αυτό το ενδεχόμενο πλημμυρών είναι εξαιρετικά αυξημένο αφού θα επιφορτισθούν από νέες εντονότερες βροχοπτώσεις με τον «Μπάλο».

Ο Διευθυντής Ερευνών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών υπογραμμίζει, ότι το νέο καιρικό φαινόμενο που αρχίζει σήμερα, «Ο Μπάλος θα επηρεάσει από σήμερα την Δ. Πελοπόννησο και ειδικότερα για την Δ. Ελλάδα/ Αχαΐα Ιόνια θα εμφανιστεί με περιοδικότητα ισχυρών βροχοπτώσεων και ανέμων με μικρές διακοπές για να εξελιχθεί με ιδιαίτερη επιδείνωση αύριο Παρασκευή με ραγδαίες βροχές και πολύ ισχυρούς ανέμους που θα κινηθούν στην συνέχεια ανατολικά και θα πλήξουν σε μεγάλο βαθμό την περιοχή της Μεσσηνίας. Πρέπει να τονισθεί η επιβάρυνση στην διάβρωση του εδάφους και η επικινδυνότητα για πλημμύρες και κατολισθήσεις όλων των πυρόπληκτων περιοχών ».
Την αναγκαιότητα τήρησης μέτρων προφύλαξης των πολιτών καθ’ όλη τη διάρκεια του φαινομένου, τόνισε ο κ. Λαγουβάρδος « Είναι προφανές ότι είναι απαραίτητο να λαμβάνονται προφυλάξεις από όλους τους πολίτες λόγω όχι μόνον των πυκνών βροχοπτώσεων που συνοδεύονται από κεραυνούς αλλά και των ισχυρών ανέμων και μακριά από τα ρέματα»

Α.ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ: « ΑΥΞΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΥΝΟΕΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ»

Την ερμηνεία των καιρικών φαινομένων εξηγεί στην «Γ» ο Καθηγητής Εφαρμοσμένης Φυσικής και Δ/ντής του Εργαστηρίου Φυσικής της Ατμόσφαιρας του Πανεπιστημίου Πατρών Ανδρέας Καζαντζίδης . «Αναμφίβολα αυτή η χρονική περίοδος είναι γενικά περίοδος βροχοπτώσεων. Για την εκδήλωση έντονων φαινομένων συνηγορεί μια σειρά συνθηκών που οδηγεί στην εμφάνισή τους. Ειδικότερα αυτή την περίοδο η θάλασσες παρουσιάζουν υψηλή θερμοκρασία ενώ στην ατμόσφαιρα υπάρχει υψηλά ποσοστά υγρασίας. Οι υδρατμοί υπό τις κατάλληλες συνθήκες ανέμου τροφοδοτούν τέτοιου είδους καιρικά φαινόμενα».
Παράλληλα ο καθηγητής Καζαντζίδης επεσήμανε ότι είναι εύλογο πως οι παράκτιες περιοχές και τα νησιά να πλήττονται ιδιαίτερα όπως συμβαίνει στην περιοχή της Δ. Ελλάδας και των Ιονίων νήσων\.
Σε ερώτηση αν η αύξηση των ακραίων καιρικών φαινόμενων έχει την εστία της στην Κλιματική Αλλαγή ο ίδιος είπε: « Είναι πρόωρο ακόμα να αποδώσουμε τη συχνότητα των καιρικών στην Κλιματική Αλλαγή. Είναι όμως γεγονός όμως πως έχει αυξηθεί η θερμοκρασία λόγω των ανθρωπογενών παρεμβάσεων και άλλων πολυπαραγοντικών συνθηκών που συνεχίζουν ανεμπόδιστα να επηρεάζουν το κλίμα. Αποτέλεσμα η αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη επηρεάζει σαφώς και την θερμοκρασία της θάλασσας και έχουμε αύξηση βροχών και τυφώνων σε άλλες περιοχές του πλανήτη»
Τέλος ο ίδιος υπογράμμισε, σχετικά με τις πυρκαγιές του καλοκαιριού στην περιοχή ότι εξ’ αιτίας τους επηρεάζεται το μικροκλίμα της πυρόπληκτης περιοχής με αποτέλεσμα την αύξηση της θερμοκρασίας ενώ από τις ραγδαίες βροχοπτώσεις αναμένονται πλημύρες και συνέπεια αυτών κατολισθήσεις. Αυτό συμβαίνει γιατί το έδαφος δεν είναι ικανό να απορροφήσει το νερό ενώ παράλληλα αυξάνεται ο κίνδυνος από φερτά υλικά εξ΄ αιτίας της πυρκαγιάς και για αυτό είναι αναγκαία η λήψη μέτρων» καταλήγει ο Καθηγητής Καζαντζίδης.
ΤΕΤΑ ΓΙΑΝΝΑΡΟΥ

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Δεν θα θυσιάσουμε τις ζωές μας»-Σήμερα στις 7.30 μ.μ. η συγκέντρωση στο Ρίο ενάντια στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πλατάνι

Δημοσιεύθηκε

στις

Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν την εγκατάσταση ανεμογεννητριών στο Πλατάνι, είναι οι κάτοικοι των όμορων Κοινοτήτων οι οποίοι σήμερα στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου Ρίου.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής «Κοινοτήτων Ανατολικής Πάτρας» (πρώην Δήμου Ρίου), αναφέρεται πως «χωρίς την διαβούλευση των τοπικών φορέων και των κατοίκων όπως ορίζεται από το νόμο, μας ανακοινώθηκε η επικείμενη τοποθέτηση δύο τεράστιων ανεμογεννητριών μεγάλης ισχύος, στα 1-1,5 χλμ περίπου από τις κοινότητές μας δηλαδή σχεδόν μέσα στα σπίτια μας. Η οπτική όχληση των ανεμογεννητριών (που θα είναι από τις μεγαλύτερες της περιοχής μας), θα είναι ορατή ακόμη και από το Φρούριο του Ρίου όπως αναφέρει
και η μελέτη της εταιρείας.

Σύσσωμοι, οι φορείς των κοινοτήτων Πλατανίου, Αγίου Βασιλείου, Άνω Καστριτσίου, Αραχωβιτίκων, Αργυράς, Δρεπάνου, Κάτω Καστριτσίου, Σελλών και Ψαθοπύργου, καθώς και πλήθος προβληματισμένων κατοίκων, ΑΝΤΙΔΡΑΜΕ σε μια σοβαρή περιβαλλοντική απειλή για την περιοχή μας.

Συγκεκριμένα την εγκατάσταση στη θέση «Περιστερόβραχος» του Δ.Δ. Πλατανίου δυο τεράστιου μεγέθους ανεμογεννητριών (πάνω από 150μ. ύψος) περίπου 1200 μέτρα από τους οικισμούς των Τσελεΐκων Πλατανίου και Αγίου Βασιλείου (βλ. παράρτημα με πίνακα για τις υπόλοιπες περιοχές) και την μετέπειτα εγκατάσταση άλλων είκοσι (20) περίπου μέχρι το Δ.Δ .Ερινεού.

Παρά το γεγονός ότι είναι αποδεκτό από όλους μας, πως οι σταθμοί παραγωγής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές είναι το ζητούμενο στα πλαίσια της πράσινης μετάβασης στην παραγωγή ενέργειας, διαπιστώνουμε με αγανάκτηση πως ενώ υπάρχει περιθώριο εγκατάστασης των εν λόγω ανεμογεννητριών μακριά από τους οικισμούς, είναι εύλογα τα ερωτήματα που δημιουργούνται από την επιλογή της εγκατάστασης τους δίπλα στους οικισμούς μας. σε απόσταση 1-1,5 χλμ.

Δεν θα θυσιάσουμε στο βωμό του κέρδους των ιδιωτών το περιβάλλον και τις ζωές μας! Σύσσωμοι όλοι οι φορείς της περιοχής μας θα ανταπαντήσουν άμεσα στις μεθοδεύσεις και τις παραλείψεις της περιβαλλοντικής μελέτης της εταιρείας.

Στην περίπτωση που δεν αποσυρθεί η μελέτη εγκατάστασης των ανεμογεννητριών, με επιφύλαξη παντός νόμιμου δικαιώματος θα προσφύγουμε σε μαζικές αγωγές εναντίον κάθε νομικά υπεύθυνου για την επιβάρυνση της υγείας των κατοίκων και την τεράστια υποβάθμιση του περιβάλλοντος.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους κατοίκους να συμμετάσχουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου και ώρα 19:30 στο Δημαρχείο της Δ.Ε. Ρίου σε παράσταση διαμαρτυρίας».

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

Στο πλευρό των κατοίκων τάσσεται και η δημοτική Αρχή της Πάτρας, εκτιμώντας πως η τυχόν εγκατάσταση των δύο ανεμογεννητριών θα κάνει τον «βίο αβίωτο» των κατοίκων σε όλα τα γύρω χωριά.

«Οι υπεύθυνοι «ποιούν την νήσσα», κοινώς κάνουν την πάπια, για να μην γίνει γνωστή η στάση τους, τα έργα και οι ημέρες τους και να μην αποκαλυφθεί, ότι θυσιάζουν, στο όνομα της ανάπτυξης –που συμφέρει τους λίγους- τη ζωή του λαού και το περιβάλλον. Ο αγώνας ξεκίνησε και δεν θα σταματήσει, αν δεν ικανοποιηθεί το δίκαιο αίτημά τους.

Η Δημοτική Αρχή έχει επιλέξει όχθη.
Έχει προτεραιότητα τον Πατραϊκό λαό και τις ανάγκες του και όχι τα μεγάλα συμφέροντα», καταλήγει η ανακοίνωση του Δήμου.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ζήτημα ωρών πρέπει να θεωρείται η κλήση σε νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους Ίριδας και Μαλένας

Δημοσιεύθηκε

στις

Ζήτημα ωρών είναι η νέα κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που είναι προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη Καλογρηά που μιλά καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Το πόρισμα αυτό, πρόκειται να αμφισβητήσει η πλευρά της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον δικηγόρο της να δηλώνει χθες Κυριακή ότι: «πρέπει να δούμε αν στο πόρισμα για Μαλένα και Ίριδα επιβεβαιώνονται τα παθολογικά αίτια».
Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναμένεται να καταθέσει έως και την Τρίτη ως ύποπτη και για αυτές τις δύο υποθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται να ζητήσει και να λάβει προθεσμία προκειμένου να μελετήσει τον φάκελο. Την ίδια ώρα φως στο καλά κρυμμένο μυστικό για την ώρα της δολοφονίας της Ίριδας φαίνεται πως ρίχνει η κατάθεση της αδελφής της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία δεν προσδιόρισε με σαφήνεια, τον χρόνο που έλειψε από κοντά της η Ρούλα Πισπιρίγκου, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα.
Οι εισαγγελείς Πρωτοδικών Αντώνης Ελευθεριάνος και Απόστολος Ανδρέου έχουν στα χέρια τους τον φάκελο για την Μαλένα και την Ίριδα καλούνται να βρουν τον δολοφόνο τους.

«ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ»

«Ιατροδικαστικά έχει τελειώσει η υπόθεση. Είναι σαφές το νέο πόρισμα από τους κ. Καρακούκη και ΚΑλόγρηα ότι ο θάνατος των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει προέλθει από ασφυξία και ότι πρόκειται για δολοφονία», είπε χθες στον ΑΝΤ1, ο ιατροδικαστής Δημήτρης Γαλεντέρης, αναφερόμενος στο θρίλερ με την δολοφονία των τριών μικρών αδελφών στην Πάτρα.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Κηδεύονται την Δευτέρα(27/6)

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον πολυαγαπημένο μας

ΜΙΧΑΗΛ ΙΩΑΝ. ΛΕΓΟΥΡΑ

(ΕΤΩΝ 72)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β’ Δημοτικού Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Η σύζυγος: Ιωάννα. Τα παιδιά του: Μαρία και Γεώργιος Μπαλάσης, Σοφία και Βασίλειος Κονταξής. Τα εγγόνια του: Γιολάντα, Ιωάννα, Ιωάννης, Αναστασία. Τα αδέλφια του. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΜΑΡΙΑ (χήρα) ΓΕΩΡΓ. ΚΑΡΛΙΑΥΤΗ

(ΕΤΩΝ 83)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 10 π.μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Καστελλόκαμπου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Α΄ Κοιμητήριο Πατρών.

Τα παιδιά της: Χαριτίνη Καρλιαύτη και Δημήτριος Σαρδελιάνος, Κωνσταντίνος Καρλιαύτης και Σοφία Σπανού. Η εγγονή της: Μυρσίνη. Η αδελφή της: Νικολίτσα (χήρα) Αναστασοπούλου. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Την αγαπημένη μας

ΕΛΕΝΗ (χήρα) ΝΙΚ. ΤΣΟΥΡΗ

(ΕΤΩΝ 71)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίων Αγγέλων Α΄ Κοιμητηρίου Πατρών.

Τα παιδιά: Αλέξανδρος και Γεωργία Τσουρή, Ιωάννης Τσουρής. Τα εγγόνια: Ασημίνα-Ελένη, Νικολίτσα, Νικόλαος. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

ΓΙΑΝΝ. ΛΥΡΑΣ. Αγίας Τριάδος 25 (πλησίον Πέντε Δρόμων), Πάτρα. Τηλ.: 2610-337.126, 340.873, κιν.: 6932-318.103, fax: 2610-340.871, e-mail: [email protected]

 

Tον πολυαγαπημένο μας

ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΗΜ. ΑΘΑΝΑΣΑΚΟΠΟΥΛΟ

(ΜΑΡΟΥΛΑ-ΕΤΩΝ 81)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-22 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ελληνικού Ερυμάνθου.

Η σύζυγος: Κυριακή. Τα παιδιά του: Διονυσία-Χριστίνα Αθανασακοπούλου, Αικατερίνη και Εμμανουήλ Ζανίνης. Τα εγγόνια. Τα αδέλφια. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών «Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ» ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ν. – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ο.Ε. (Πατρών-Κλάους 15 (απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ). Τηλ.: 2610-336.825, 6949-713.524, 6973-794.448.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΝΙΚ. ΒΟΥΛΓΑΡΗ

(ΕΤΩΝ 85)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β’ Κοιμητηρίου Λεύκας Πατρών.

Η σύντροφος: Μπλάνκα. Τα παιδιά: Νικόλαος Βούλγαρης, Δήμητρα και Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος. Ο εγγονός: Νικόλαος. Τα αδέλφια. Τα ανίψια. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών «Ο ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ» ΦΡΑΝΤΖΗΣ Ν. – ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γ. Ο.Ε. (Πατρών-Κλάους 15 (απέναντι από το δημοτικό πάρκινγκ). Τηλ.: 2610-336.825, 6949-713.524, 6973-794.448.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΥ

(ΕΤΩΝ 45)

Κηδεύουμε  Δευτέρα 27-6-2202 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνα Καμινίων (Κοιμητήριο).

Ο σύζυγος: Σπύρος. Η κόρη της: Μυρτώ. Οι γονείς: Ντίνος και Μαρία Κανελλοπούλου. Τα αδέλφια της: Παναγιώτης Κανελλόπουλος, Γιάννης Γιαννόπουλος. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών ΑΝΔΡΕΟΥ ΓΕΩΡΓ. ΚΙΑΦΑ. Γούναρη 173 & Αγ. Δημητρίου. Τηλ.: 2610-275.295 – Πάτρα, Κάτω Αχαΐα – τηλ.: 26930-22.077.

 

Τον αγαπημένο μας

ΔΗΜΗΤΡΙΟ-ΜΙΜΗ ΓΕΩΡΓ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ

(ΕΤΩΝ 84)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β’ Δημοτικό Κοιμητηρίου Λεύκας.

Η σύζυγος: Ελένη. Τα παιδιά του: Γεώργιος και Ιουλία Πετροπούλου, Ανδρέας Πετρόπουλος και Χρυσούλα Σταματούκου. Τα αδέλφια του: Ασπασία (χήρα) Χρηστ. Πετρόπουλου, Χρήστος και Νικολίτσα Μονια, Ανδριάνα (χήρα) Αθαν. Μονια, Γεώργιος και Ιουλία Μονια, Νικόλαος Μονιας, Χαρίκλεια και Νικόλαος Αγγελόπουλος, Γαρυφαλλιά και Σπυρίδων Νικολόπουλος. Τα εγγόνια του: Δημήτριος, Ελένη, Μιχαήλ, Μερσίνη. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών και Μνημοσύνων ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Γεωργίου Παπανδρέου 73 (πρώην Καλαβρύτων). Τηλ.: 2610-342.446, κιν.: 6974-761.782, 6974-761.783. e-mail: [email protected]. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

 

Την αγαπημένη μας

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΔΗΜ. ΚΑΡΒΕΛΑ

(ΕΤΩΝ 90)

Κηδεύουμε Δευτέρα 27-6-2022 και ώρα 5 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β’ Δημοτικό Κοιμητήριο Αγίου Μηνά Λεύκας.

Ο σύζυγος: Δημήτριος. Τα παιδιά της: Ασπασία και Κωνσταντίνος Φιλιππόπουλος, Παναγιώτης Καρβελάς, Ιωάννης και Γεωργία Καρβελά. Τα αδέλφια της: Αγγελική (χήρα) Χαρ. Μπουζόπουλου, Βαρβάρα (χήρα) Ιωαν. Κονταξή, Ιφιγένεια (χήρα) Ηλ. Μαράτου, Νικηφόρος Αγγελόπουλος. Τα εγγόνια της: Αλεξάνδρα, Ιωάννα και Παναγιώτης, Αλεξάνδρα, Δημήτριος, Ανδρομάχη. Η δισέγγονη: Κωνσταντίνα. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών και Μνημοσύνων ΜΙΧΑΗΛ ΝΙΚ. ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ. Γεωργίου Παπανδρέου 73 (πρώην Καλαβρύτων). Τηλ.: 2610-342.446, κιν.: 6974-761.782, 6974-761.783. e-mail: [email protected]. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα