Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλων Πατρών: Προτάθηκε ο Γουίλ Τσέρι και εξετάζεται

Δημοσιεύθηκε

στις

Παίκτες πάνε κι έρχονται στον Απόλλωνα, ύστερα από την κακή εμφάνιση και την ήττα που υπέστη η μελανόλευκη ομάδα στη Ρόδο επί του Κολοσσού. Έτσι οι ιθύνοντες την ΚΑΕ, αλλά και ο προπονητής Νίκος Βετούλας, εξετάζουν περιπτώσεις αθλητών, που έχουν προταθεί από τους μάνατζερ. 

Ένας εξ αυτών, είναι ο 30χρονος Γούιλ Τσέρι, ο οποίος την περίοδο 2019-2020, φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού, ωστόσο, στις 15 Ιανουαρίου του ίδιου χρόνου αφέθηκε ελεύθερος και στις 13 αναμετρήσεις στις οποίες αγωνίστηκε στην Ευρωλίγκα, ο Τσέρι είχε μέσο όρο 5,4 πόντους, 2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ. Έπειτα αποχώρησε και πιο συγκεκριμένα στις 26 Ιανουαρίου 2020, συμφώνησε με την ιταλική Ρέτζιο Εμίλια.

ΑΝΑΚΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΕ

Αρκετές ήταν οι ανακατατάξεις στη διοίκηση της ΚΑΕ Απόλλων, ύστερα από το διοικητικό συμβούλιο, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, καθώς τη θέση του Γιώργου Ροκανά στην ΚΑΕ, πήρε ο Γιάννης Κοσμάτος, που εξακολουθεί να παραμένει πρόεδρος στην Απολλωνιάδα. Από την άλλη τα… ηνία της προεδρίας στην ΚΑΕ Απόλλων κρατά ο Κώστας Αποστολόπουλος, με τους Ηλία Γεωργίου, Φώτη Κατσαϊτη και  Βασίλη Βλασταρά, να παραμένουν στις θέσεις του, ενώ αντικαταστάθηκαν στο διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη, από τους Γιώργο Παπαφωτίου και Σπύρο Δενδρινό και φυσικά τον Γιάννη Κοσμάτο!.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement