Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δυνατή εντός η Κολομβία

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για την bet365 εγγραφή.

Λίγα εικοσιτετράωρα πριν επιστρέψουμε σε φουλ ρυθμούς πρωταθλημάτων σε όλο τον κόσμο, σήμερα υπάρχει η πολύ σημαντική 12η αγωνιστική στα προκριματικά του Μουντιάλ για τη Λατινική Αμερική, με κάποια πολύ μεγάλα ματς.

Βραζιλία και Αργεντινή λογικά δε θα έχουν κανένα πρόβλημα να πάρουν τα 2 εισιτήρια για το Κατάρ, όμως υπάρχουν 6-7 ομάδες που δίνουν μεγάλη μάχη για τα άλλα 2, μαζί με τη 5η θέση που οδηγεί σε μπαράζ. Δυο εξ’ αυτών των ομάδων, η Κολομβία και ο Ισημερινός, παίζουν μεταξύ τους σήμερα στη Μπαρανκίγια.

ΚΟΛΟΜΒΙΑ: Ήταν η πρώτη ομάδα που κατάφερε να σταματήσει το νικηφόρο σερί της πρωτοπόρου Βραζιλίας. Οι Κολομβιανοί, με σωστή τακτική και πάθος, περιόρισαν τη «σελεσάο» στο 0-0 και αν ήταν λίγο πιο τυχεροί θα μπορούσαν ακόμα και να κερδίσουν. Πλέον, στοχεύουν στο τρίποντο κόντρα στο Εκουαδόρ, κάτι που θα τους ανεβάσει σίγουρα στη 4η θέση, μπορεί και στη 3η, αν η Ουρουγουάη χάσει βαθμούς στη Βραζιλία. Η έδρα της ομάδας αποτελεί και το μεγάλο της «όπλο», ενώ από την αποστολή ξεχωρίζουν οι Φαλκάο, Ζαπάτα, Ουρίμπε, Μπορέ και Σάντσες.

ΕΚΟΥΑΔΟΡ: Μετά από μια κακή εμφάνιση στη Βενεζουέλα, το Εκουαδόρ «σπατάλησε» μια πολύ καλή ευκαιρία να βρεθεί άνετο στη 3η θέση πίσω από Βραζιλία και Αργεντινή, μιας και ηττήθηκε με 2-1, από τη χειρότερη, ίσως, ομάδα του ομίλου. Στόχος του Ισημερινού είναι μια θέση στη πρώτη 4άδα (ίσως να μην έλεγε όχι και στη 5η θέση υπό προϋποθέσεις), όμως για να το πετύχει αυτό, θα χρειαστεί να είναι πιο ανταγωνιστικός και εκτός έδρας. Πηγαίνει στη Κολομβία έχοντας το εντυπωσιακό 6-1 του πρώτου αγώνα κατά νου, αν και αυτό είναι δεδομένο πως θα είναι ένα εντελώς διαφορετικό ματς. Ηγέτης της ομάδας ο Ενέρ Βαλέντσια, ξεχωρίζουν οι Εστουπινάν, Γκρουέσο και Εστράντα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η εικόνα της Κολομβίας στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της ήταν πολύ καλή και τώρα της δίνεται η ευκαιρία να περάσει με νίκη στη προνομιούχο 4άδα. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν 3 σερί ήττες εκτός, λογική επιλογή δείχνει ο άσος στο 1.70 της Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement