Connect with us

Παναχαϊκή

Mια καλή κλήρωση περιμένει η Παναχαϊκή για να προχωρήσει στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος

Published

on

Τα βλέμματα των κοκκινόμαυρων σήμερα είναι στραμμένα στην κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος που θα πραγματοποιηθεί στις 11:30 π.μ. στα γραφεία της ΕΠΟ.

Φυσικά όλοι ζητούν μια καλή κλήρωση η οποία θα δώσει στους κοκκινόμαυρους την ευκαιρία να κάνουν ένα ακόμα βήμα πιο πέρα, δηλαδή να βρεθούν στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ αρχικά η διοίκηση επιθυμεί μια ομάδα Γ’ Εθνικής να βρεθεί στον δρόμο της, παρά να δώσει ένα εμπορικό παιχνίδι στην παρούσα φάση που θα φέρει κέρδη από τα εισιτήρια. Δηλαδή η ιδανικότερη κλήρωση θα ήταν η Λευκίμμη ή ο Αχέρων Καναλακίου, δύο ομάδες σχετικά κοντά που ανήκουν στην ίδια κατηγορία με την Παναχαϊκή. Στην καλύτερη ζητάει την ομάδα της Ηλιούπολης ή αυτή της Κρήτης, τον Άγιο Νικόλαο.

Από κει και πέρα αν η τύχη δεν είναι με το μέρος της Παναχαϊκής το καλύτερο ματς θα ήταν με τον Παναθηναϊκό ή τη Λάρισα για εμπορικούς λόγους.

Στην κληρωτίδα λοιπόν θα μπουν δεκατέσσερις ομάδες συνολικά (εννέα από τη Super League 2 και πέντε από τη Γ΄ Εθνική) μαζί με αυτές της Super League 1 εκτός αυτών που συμμετέχουν στην Ευρώπη.

Οι ομάδες που θα πάρουν μέρος στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, ανά κατηγορία είναι οι εξής: Super League 1: Παναθηναϊκός, ΠΑΣ Γιάννινα, Βόλος, Παναιτωλικός, Ιωνικός, ΟΦΗ, Αστέρας Τρίπολης, Λαμία, Ατρόμητος, Απόλλων Σμύρνης. Super League 2: ΑΕΛ, Ξάνθη, Νίκη Βόλου, Τρίκαλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Πανσερραϊκός, Λεβαδειακός, Καλλιθέα, Κηφισιά. Γ΄ Εθνική κατηγορία: Παναχαϊκή, Άγιος Νικόλαος, Ηλιούπολη, Λευκίμμη, Αχέρων Καναλακίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης θα βρίσκονται στην κλήρωση της 6ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Θυμίζουμε ότι τα παιχνίδια για την φάση των «32» θα είναι μονά και αν η Παναχαϊκή κληρωθεί με αντίπαλο από τη Super League 1 ή από Super League 2, τότε το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην έδρα των «κοκκινόμαυρων».

Τέλος τα παιχνίδια της 5ης φάσης σύμφωνα με την προκήρυξη έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στις 26-27-28 Οκτωβρίου.

 ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΔΥΝΑΤΟ «ΚΡΑΣ ΤΕΣΤ»

Χθες το πρωί οι κοκκινόμαυροι επέστρεψαν στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός» καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές ενώ σήμερα που αναμένονται βροχές θα πραγματοποιηθεί και πάλι στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας».

Αύριο θα γίνει η τελευταία προπόνηση ενόψει της νέας φιλικής αναμέτρησης με την ομάδα της Καλαμάτας που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 2.

Ένα δυνατό «κρας τεστ» μετά από αυτό που έδωσε για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με το Αιγάλεω με τον Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να κάνει εκ νέου δομικές αλλαγές σε πρόσωπα και σχήματα.

Όπως έχει γίνει γνωστό το φιλικό παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο (3 μ.μ.) στο γήπεδο της Εράνης Φιλιατρών και όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην των δύο τραυματιών (Κοτσόκολου και Τσίγκρηλα) είναι διαθέσιμοι.

Όλοι εύχονται αυτό να είναι το τελευταίο παιχνίδι, την επόμενη εβδομάδα να πραγματοποιηθεί η κλήρωση της Γ’ Εθνικής και οι κοκκινόμαυροι να αγωνιστούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου.

ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Όπως είχε αναφέρει η «Γ» στο φύλλο της Δευτέρας το γήπεδο της Αγυιάς σε λίγες ημέρες θα είναι έτοιμο προς χρήση για το πρωτάθλημα αλλά και για το Κύπελλο αν διεξαχθεί σύμφωνα με την προκήρυξη στις 26-27-28 Οκτωβρίου.

Πάντως χθες το γραφείο τύπου των κοκκινόμαυρων ενημέρωσε τους φιλάθλους ότι ο φυσικός χλοοτάπητας βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.

Ροή ειδήσεων

Advertisement