Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναιγιάλειος: Φιλικό στην Επίδαυρο με τον Φοίνικα

Δημοσιεύθηκε

στις

Αλλαγή πλάνων για τον Παναιγιάλειο ο οποίος τελικά δεν θα δώσει φιλικό τεστ με τον Αίαντα Γαστούνης, όπως αρχικά ήταν προγραμματισμένο, έχοντας ήδη ακυρώσει Αήττητο Σπάτων και Αχέρων Καναλακίου.

Η ομάδα του Αιγίου θα δώσει φιλικό το Σάββατο εκτός έδρας, με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου και το ματς θα ξεκινήσει στα 15.00.

Ο Φάνης Γκέκας αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες όμως επειδή είναι το τελευταίο φιλικό αναμένεται να δοκιμάσει και την «καλή» του ενδεκάδα.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΙΟΥΕΡΑΝ ΒΕΡΣΕΤ

Σε μία πολλά υποσχόμενη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Αιγιώτικη ομάδα, με τη διοίκηση του συλλόγου να δείχνει έμπρακτα ότι πρόθεσή της είναι να φέρει στην ομάδα ποδοσφαιριστές που έχουν ταλέντο και μπορούν να συμβάλλουν στη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Συγκεκριμένα ο Παναιγιάλειος Γ.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του επιθετικού Queran Verset. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στην β΄ ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν έχει διπλή υπηκοότητα (Γαλλία – Αϊτή), ενώ έχει συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Αϊτής. Αξίζει να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η επίτευξη της μεταγραφής του Queran Verset, ουσιαστικά, αποτελεί και την αφετηρία μίας ευρύτερης συνεργασίας με το γαλλικό κλαμπ στα τμήματα υποδομής.

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement