Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ανέλαβε την ευθύνη ο Πλούμης

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπάχαλο έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με τα rapid test καθώς η ΕΠΣ Αχαΐας ενημέρωσε τις ομάδες και τους ποδοσφαιριστές ότι μπορούν να τα κάνουν δωρεάν στην πλατεία Μιράντα για να μπορέσουν να αγωνιστούν στα πρωταθλήματα. Φυσικά κάτι τέτοιο ποτέ δεν έγινε αφού τα εν λόγω τεστ δεν ισχύουν για τα παιχνίδια, είναι καθαρά διαγνωστικού χαρακτήρα και δεν ανεβαίνουν στην πλατφόρμα του gov.gr.

Ωστόσο μέχρι σήμερα κανείς δεν είχε το σθένος να ζητήσει μια συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές που έτρεχαν το πρωί για να πραγματοποιήσουν τα τεστ πλην του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Αχαΐας αλλά και μέλους της υγειονομικής επιτροπής Χρήστου Πλούμη.

Ο ίδιος ζήτησε δημόσια συγγνώμη και το ίδιο έκανε και μέσω της «Γ».

«Ζητάμε συγγνώμη από όλους τους αθλητές της Ένωσής μας είτε αυτούς που μπήκαν στην διαδικασία να παραβρεθούν στην κινητή μονάδα και ταλαιπωρήθηκαν είτε σε αυτούς που ευτυχώς δεν μπήκαν σε αυτή την διαδικασία.

Η αλήθεια είναι ότι κάνουμε μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουν οι αθλητές μας να πραγματοποιήσουν δωρεάν rapit test. Ναι το συνεργείο πήγε στην πλατεία Μιράντα (γηπ. Παναχαϊκής) για τα τεστ, όμως δεν μπορούν να δώσουν απαντήσεις στους ανεμβολίαστους όπως γίνεται σε όλους. Δεν υπήρχε από την πλευρά μας όμως καμία κοροϊδία και καμία σκοπιμότητα. Η Ένωση μετά από επικοινωνία με τις αρμόδιες αρχές την Παρασκευή το απόγευμα ενημέρωσε τα σωματεία μέσω του ηλεκτρονικής μας σελίδας ότι τα τεστ το Σάββατο θα γίνουν αλλά θα είναι μόνο διαγνωστικά.

Σίγουρα δημιουργήθηκε πρόβλημα και ναι είμαστε υπόλογοι αλλά αναγνωρίστε ότι όλα γίνονται για την καλύτερη εξυπηρέτηση στους αθλητές μας. Το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει τελειώσει και θα βρούμε την λύση να διευκολύνουμε τους ποδοσφαιριστές μας.

Σε αυτό το πολύ σοβαρό θέμα καμία ένωση δεν έχει βρει ακόμα την λύση και εμείς κάνουμε μεγάλες προσπάθειες και βρισκόμαστε εκτός απροόπτου να βγάλουμε άκρη.

Από την πλευρά μου θα ζητήσω για μια ακόμα φορά συγγνώμη εκ μέρους της Ένωσης και από εμένα προσωπικά για την ταλαιπωρία».


Ροή ειδήσεων

Advertisement