Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Διεθνή

Αυστρία – Έλληνας μετατρέπει τον οίκο ανοχής του σε εμβολιαστικό κέντρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Εμβολιασμούς κατά του κοροναϊού ξεκινάει ένας οίκος ανοχής στη Βιέννη. Ένας δαιμόνιος Έλληνας μετέτρεψε την επιχείρησή του σε εμβολιαστικό κέντρο. Πρόκειται για το Funpalast, τον μεγαλύτερο οίκο ανοχής στη Βιέννη.

«Είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος οίκος ανοχής στην Ευρώπη και ο πρώτος στην Αυστρία», αναφέρει ο ιδιοκτήτης του μιλώντας στον ΣΚΑΪ και προσθέτει ότι η επιχείρησή του παρέχει και υπηρεσίες φροντίδας υγείας.

O ελληνικής καταγωγής Πέτρος Λάσκαρης επιστρατεύει τις υπηρεσίες του Funpalast προκειμένου να στηρίξει την προσπάθεια του αυστριακού κράτους για την ενίσχυση του εμβολιαστικού προγράμματος στη χώρα. Τι προσφέρει σε κάθε άντρα που θα εμβολιαστεί στον οίκο ανοχής του; Ένα κουπόνι των 30 ευρώ που θα μπορέσει να εξαργυρώσει στις υπόλοιπες υπηρεσίες που προσφέρει το κλαμπ, όπως η χρήση της πισίνας, της σάουνας και του εστιατορίου, ενώ το σεξ πρέπει να το πληρώσει από την τσέπη του…

«Θέλουμε να κάνουμε τα πάντα για να αυξήσουμε το ποσοστό εμβολιασμού στην Αυστρία. Το 100% των πελατών μας είναι άντρες και οι άντρες είναι πολύ πίσω στο ποσοστό εμβολιασμού. Επομένως σκέφτηκα ότι είναι πολύ καλή ιδέα να μετατρέψουμε τον οίκο ανοχής μας σε εμβολιαστικό κέντρο», εξηγεί ο κ. Λάσκαρης.

Σε όποιον διστάζει να πει ότι εμβολιάστηκε σε οίκο ανοχής, ο Πέτρος Λάσκαρης απαντά πως μπροστά από το Funpalast βρίσκεται ένα από τα γλυπτά του αυστριακού εικαστικού Γκούσταβ Κλιμτ, κι έτσι μπορεί κανείς να πει πως εμβολιάστηκε μπροστά στο έργο τέχνης του σπουδαίου καλλιτέχνη.

Με περισσότερες από 100 κρατήσεις μέχρι στιγμής και με τα τηλέφωνα να έχουν πάρει φωτιά, ο δαιμόνιος επιχειρηματίας ξεκινά το εγχείρημά του την 1η Νοεμβρίου.

Το δέλεαρ είναι μεγάλο για τον ανδρικό πληθυσμό, ωστόσο, όπως λέει χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λάσκαρης, θα έχουν την δυνατότητα να εμβολιαστούν επίσης γυναίκες και παιδιά, από άλλη είσοδο, χωρίς ωστόσο κάποιο δώρο, όπως θα συμβαίνει με τους άντρες.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement