Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αχαΐα: Το αστυνομικό δελτίο της ημέρας

Published

on

Σύλληψη ημεδαπής για καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μια ημεδαπή γυναίκα, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που της διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος της εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου  Πατρών, σύμφωνα με τις οποίες της επιβλήθηκε συνολική ποινή φυλάκισης είκοσι δυο μηνών, για κλοπή.

Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας 17χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, που του διενεργήθηκε βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, κάνναβη, συνολικού βάρους (6,8) γραμμαρίων.

Σύλληψη αλλοδαπών για παράνομη είσοδο και διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες τα ξημερώματα, στην Κάτω Αχαΐα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Δυτικής Αχαΐας, τέσσερις αλλοδαποί, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη χώρα.

Σύλληψη  ημεδαπού για παράβαση του νόμου περί όπλων και κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγιαλείας, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε  αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο γκλοπ και τρία γραμμάρια κάνναβης.

Ροή ειδήσεων

Advertisement