Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Πληρωμένη» απάντηση της Μπάγερν

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις εταιριες στοιχηματος

Μια μέρα γεμάτη με σπουδαία παιχνίδια είναι η σημερινή, μια κλασική, δηλαδή, Κυριακή Οκτώβρη μήνα. Έχοντας πολλές επιλογές για να βρούμε ένα καλό σημείο, έχουμε εστιάσει στη Μπουντεσλίγκα.

Εκεί, έχουμε ένα από τα πιο κλασικά ντέρμπι της χώρας, μεταξύ δυο ομάδων που όποτε συναντά η μια την άλλη, το θέαμα και τα γκολ έχουν τον πρώτο λόγο. Φυσικά, αναφερόμαστε στη μάχη του Λεβερκούζεν, εκεί όπου η τοπική Μπάγερ υποδέχεται τη πρωταθλήτρια Μπάγερν, θέλοντας να της κάνει επιπλέον «ζημιά», μετά τη γκέλα των Βαυαρών με την Άιντραχτ.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Η αλήθεια είναι πως η Λεβερκούζεν δεν ευνοήθηκε καθόλου από τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, μιας και πριν είχε βρεθεί σε τρομερή κατάσταση, έχοντας 5 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, παίζοντας παράλληλα σούπερ επιθετικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη στιγμή είναι ισόβαθμη με τη Μπάγερν στη βαθμολογία και το μεταξύ τους ντέρμπι θα φανερώσει αν οι «ασπιρίνες» είναι ικανές για το βήμα παραπάνω. Η παράδοση δε την ευνοεί ιδιαίτερα, με την αντίπαλό της να έχει 5 νίκες τα τελευταία 6 χρόνια στο Λεβερκούζεν, όμως γίνεται καλή δουλειά στην ομάδα και οι απουσίες που υπάρχουν δε προβληματίζουν τον Σεοάνε.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Η ήττα-σοκ εντός έδρας από τη Φρανκφούρτη δύσκολα θα επηρεάσει μια ομάδα σαν τη Μπάγερν, η οποία γνωρίζει πως αν παίξει στο επίπεδο που μπορεί, δεν έχει αντίπαλο στη Γερμανία. Οι Βαυαροί βρήκαν το χρόνο που ήθελαν για να ανασυνταχθούν και να επιστρέψουν στις νίκες, ξεκινώντας με το δύσκολο ματς στο Λεβερκούζεν. Ο Νάγκελσμαν μελέτησε καλά τα δυνατά σημεία των αντιπάλων του και με μοναδικό σημαντικό απόντα τον Παβάρ, θα ψάξει να συνεχίσει τη παράδοση των πρωταθλητών. Πιθανό τρίποντο θα έχει μεγάλη σημασία, τη στιγμή που οι δυο ομάδες ισοβαθμούν.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Αν το ματς γινόταν πριν τη διακοπή ίσως σκεφτόμασταν ακόμα και την έκπληξη. Η Μπάγερν, τώρα, πάει πιο ήρεμη στο Λεβερκούζεν και χρειάζεται τη νίκη για πολλούς λόγους. Περιμένουμε ματς με γκολ, θα πάμε στο διπλό με το Over 2.5 στο 1.87 του Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορα* εγγραφης στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement