Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Α2 Εθνική Ανδρών Πόλο: Με το… δεξί η ΝΕΠ-Τη Ροή 12-11

Δημοσιεύθηκε

στις

Η ΝΕΠ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Ανδρών του πόλο, καθώς επικράτησε στο κολυμβητήριο «Α. Πεπανός» επί της Ροής με σκορ 12-11.

Η νίκη αφιερώθηκε στον Δημήτρη Κοντονή, ο οποίος απουσίαζε, καθώς παραμονές του αγώνα έχασε τον πατέρα του από ανακοπή (πριν από την σέντρα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του).

Παρά τη νίκη της ομάδας του, ο προπονητής της ΝΕΠ, Μιχάλης Ξανθόπουλος δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών του: «Δεν παίζουμε άμυνα, πρέπει να βελτιωθούμε πολύ σε αυτό το κομμάτι. Δεν είναι δυνατόν να δεχόμαστε τόσα πολλά γκολ στην έδρα μας. Πρέπει να δουλέψουμε και να αλλάξουμε την εικόνα μας…».

Διαιτήτευσαν οι Κουρτίδης και Μάρκοβιτς. Τα 8λεπτα: 2-0, 3-3, 3-5, 4-3.  Τα γκολ της Ροής πέτυχαν οι Κροκίδας 1, Μπελερής 1, Γκαράνης 2, Κοκκωνάκης 1, Αποσκίτης 1, Σιάρρος 3 και Σταθόπουλος 2.

ΝΕΠ (Μιχάλης Ξανθόπουλος): Λιβαθηνός, Κανελλόπουλος 1, Μπάρλος, Τουλγαρίδης 1, Μουστεράκης 3, Καρύδης 2, Σπανογιάννης 1, Πετρόπουλος 3, Πίτσικας, Καρράς, Αντίοχος, Κωνσταντόπουλος, Αποστολίδης (η εμφάνισή του κάτω από τα δοκάρια αποτελεί μεγάλο κέρδος για τα «δελφίνια»), Μπρακατσέλος, Γιαννακέας 1.

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement