Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Έριξε… ρουκέτα (Ολα τα Φ.Α. του Α’ Ομίλου της Α” Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Δίας πήρε τεράστιο «διπλό» στον Ριόλο νικώντας με 2-1 τον Πανμοβριακό-Ακάθεκτο το Λιμνοχώρι έκανε το 4×4- Πρώτη νίκη για τον Αχαιό

 

Αυτή και αν ήταν «βόμβα» που εξαπέλυσε το Σάββατο το μεσημέρι η ομάδα του Δία στην 4η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της Α’ Κατηγορίας.

Οι «πορτοκαλί» έκαναν την έκπληξη της αγωνιστικής καθώς κατάφεραν να αποδράσουν από το γήπεδο του Ριόλου με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Το συγκρότημα του Χρήστου Ξυπολιά κοίταξε στα «μάτια» τους παίκτες του Πανμοβριακού και χάρη στα δύο γκολ που σημείωσαν οι Ζησιμόπουλος και Στρέκλας στο πρώτο μέρος πήραν μια εκκωφαντική νίκη δηλώνοντας βροντερό «παρών» στον όμιλο.

Από κει και πέρα το Λιμνοχώρι συνέχισε ακάθεκτο νικώντας και τον Ίκαρο Πετρωτού με 3-0 και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής κάνοντας το 4×4.

Η Δόξα Παραλίας αν και άλλαξε έδρα λόγω της ακαταλληλότητας του γηπέδου της δεν φάνηκε να επηρεάστηκε παίρνοντας τη νίκη στο «Ντα Λουζ» με 3-0 επί του Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

Ο Αχαιός Σαραβαλίου σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στην Δόξα Νιφορεΐκων. Το συγκρότημα του Σοφοκλή Παναγόπουλου έψαχνε αυτό το τρίποντο… για να πάρει μπροστά η ομάδα του Σαραβαλίου με τον Μούτσα να σημειώνει τα δύο πρώτα γκολ και τον Σ. Μικελάτο να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Τέλος η Αχαϊκή δεν χρειάστηκε να κουραστεί αυτή την αγωνιστική αφού πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης καθώς στο πρόγραμμα αντιμετώπιζε τη Δόξα Χαλανδρίτσας που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Τα «καναρίνια» πρόσθεσαν ένα ακόμα «τρίποντο» στην «βαλίτσα» τους πηγαίνοντας στους 10 βαθμούς και τη 2η θέση στον όμιλο.

 

O MVP

Την στήλη του mvp αυτή την αγωνιστική κλέβει ο νεαρός ταλαντούχος άσος του Δία Γιώργος Ζησιμόπουλος. Η ομάδα του Σαραβαλίου σημείωσε τεράστιο «διπλό» στο Ριόλο κόντρα στον Πανμοβριακό και ο αμυντικός χαφ Γιώργος Ζησιμόπουλος έβαλε τη δικιά του σφραγίδα «γράφοντας» το 0-1 για τους «πορτοκαλί». Με αυτό το γκολ ο Ζησιμόπουλος έφτασε τα δύο τέρματα στο πρωτάθλημα αφού είχε σκοράρει και στην πρεμιέρα κόντρα στον Αστέρα Τσουκαλεΐκων.

 

 Πήρε φόρα ο Μούτσα

Ο Αχαιός Σαραβαλίου πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα του Α’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας καθώς επικράτησε με 3-0 της Δόξας Νιφορεΐκων.

Για να φτάσει όμως σε αυτή την εύκολη νίκη το «βαρύ πυροβολικό» που ακούει στο όνομα Ανδρέας Μούτσα πήρε μπροστά βάζοντας τα δύο από τα τρία τέρματα. Τον χορό των γκολ έκλεισε το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Σωτήρης Μικελάτος ευστοχώντας από τα 11 βήματα.

 

 

ΑΧΑΙΟΣ-ΔΟΞΑ ΝΙΦ. 3-0

ΓΚΟΛ: 5΄, 52΄Μούτσα, 84΄ πεν. Μικελάτος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Αθανασόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΧΑΙΟΣ ΣΑΡ. (Σ. Παναγόπουλος): Αγοράκης, Καλύβας (70’ Σουβαλιώτης), Νικολόπουλος (15’ λ.τ. Σκλαβούνος), Καφεντζής, Ανδριέλος, Καντάς, Χατζηπαπάς (70’ Μαρούλης), Ανδρεόπουλος, Καλογερόπουλος, Μικελάτος, Μούτσα (80’ Κλουκινιώτης).

ΔΟΞΑ ΝΙΦΟΡΕΪΚΩΝ (Α. Κίκινας): Τακόπουλος, Β. Γεωργίου, Π. Γεωργίου (57’ Μαγκαφάς), Νταλάπας, Αγγελόπουλος, Κοσιμπέ (57’ Γεωργόπουλος), Βρύνιας, Χρυσανθόπουλος, Ταπεινός (75’ Ραυτακόπουλος), Καρελάς, Μπακάλης.

 

ΔΟΞΑ ΠΑΡ.-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. 3-1

ΓΚΟΛ: 43’ Δημακόπουλος, 72’ Σοφούλης, 90’ Φωτόπουλος – 62’ Καραχάλιος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Φωκάς.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΔΟΞΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ (Θ. Λαμπρόπουλος-Γ. Γεωργιτσόπουλος): Χιωτέλης, Δημακόπουλος, Πυρρής, Λαζανάς, Νίκας, Κανελλακόπουλος (68’ Στάμος), Βρασίδας (56’ Τσιβγενίδης), Παλούμπης, Σοφούλης (90’ Χιόνης), Φωτόπουλος (90’ Αγγελούσης), Βέρρας.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΣΟΥΚ. (Α. Χαρακίδας): Σουτζόγλου, Ζαφειρόπουλος (20’ λ.τ. Τζόλας), Θωμάς (77’ Βασιλόπουλος), Κολλαϊτης, Β. Τογαντζής (77’ Παπαβασιλείου), Παπαγιαννόπουλος, Σολωμός, Θεοδωρόπουλος, Νάνος, Καραχάλιος, Μπίστιχας (62’ Κατσαρός).

 

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ-ΔΙΑΣ 1-2

ΓΚΟΛ: 73’ Κοκκίνης- 23’ Ζησιμόπουλος, 35’ Στρέκλας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Χαράλαμπος Πετρόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 87’ Παναγάκης.

ΠΑΝΜΟΒΡΙΑΚΟΣ (Ν. Σπυρόπουλος): Μανουσιάδης, Π. Κάτσενος (46’ Μαλαμάς), Μπακατσέλος, Διακάτος, Κυριαζόπουλος, Κοκκίνης, Παναγάκης, Αθανασόπουλος, Γραμματικόπουλος, Οικονομόπουλος, Α. Κάτσενος (34’ λ.τ. Σοφιανός – 90’ λ.τ. Κατριμπούζας).

ΔΙΑΣ ΣΑΡΑΒΑΛΙΟΥ (Χ. Ξυπολιάς): Διαμαντόπουλος, Παπανικολόπουλος, Μαρκεζίνης, Σταθόπουλος, Νικολάου, Ζησιμόπουλος, Μαλτέζος (76’ Σπαθάρας), Στρέκλας, Δ. Παναγιωτόπουλος (76’ Καπερώνης), Γκολφινόπουλος, Β. Παναγιωτόπουλος (81’ Θεμιστοκλόπουλος).

 

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ-ΙΚΑΡΟΣ ΠΕΤΡ. 3-0

ΓΚΟΛ: 11′ Λιβάνης, 36′ Νιφόρας, 77′ Κυριακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Δημήτρης Ρουμπάνης.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: 70’ Παρασκευόπουλος- 9’ Κατσαΐτης.

ΔΟΚΑΡΙ: 25’ Γαβριήλ.

ΛΙΜΝΟΧΩΡΙ (Α. Πετρόπουλος): Δρόσος, Γερασιμόπουλος Χ. (70’ Α. Γερασιμόπουλος), Παρασκευόπουλος, Μούζος, Τζίμας, Λιβάνης (70’ Γ. Νιφόρας), Νιφόρας Π., Σουρανής Αργ. (35’ λ.τ. Βλάχος Α.), Γκότσης (65’ Κυριακόπουλος), Μαντάς, Βλάχος Ν. (46’ Κωστούρος).

ΙΚΑΡΟΣ (Α. Σταθόπουλος): Κατσαΐτης, Δρογγίτης (75’ Οικονόμου), Καλομοίρης, Κλήσης, Δημόπουλος, Τσουραμάνης, Παναγιωτακόπουλος (65’ Κουτρόπουλος), Τσάμης, Κοντογεωργόπουλος (65’ Διαμαντόπουλος), Καγιάφας (10’ Κόλιας), Γαβριήλ.

 

ΔΟΧΑ ΧΑΛ.-AXAΪΚΗ α.α. 0-3

Η Αχαϊκή δεν αγωνίστηκε στην 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού η Δόξα Χαλανδρίτσας παρότι δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα εν τέλει δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο προπονητής της ομάδας Γ. Λαγός είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι η Δόξα Παραλίας.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαιός – Δόξα Νιφ. 3-0

Δόξα Παρ. – Αστέρας Τσουκ. 3-1

Πανμοβριακός – Δίας 1-2

Λιμνοχώρι – Ίκαρος Πετρ. 3-0

Δόξα Χαλ. – Αχαϊκή α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ίκαρος Πετρ. – Δίας

Αχαιός – Δόξα Χαλ.

Αστέρας Τσουκ. – Λιμνοχώρι

Δόξα Νιφ. – Πανμοβριακός

Αχαϊκή – Δόξα Παρ.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement