Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Σεφτέ με τεσσάρα (Ολα τα Φ.Α. στον Β’ όμιλο της Α’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ο Άρης Πατρών που συνέτριψε εκτός 4-1 τον Εθνικό – Το Πάτραι 2-0 την Πάτρα 2005- Μεγάλο «διπλό» του Ατρόμητου- Εύκολα η Θύελλα Πατρών

 

Σεφτέ στις νίκες έκανε ο Άρης Πατρών χθες αργά το βράδυ καθώς επικράτησε με 4-1 εκτός έδρας του Εθνικού Πολύτεκνου. Οι «ερυθρόλευκοι» έψαχναν… τη νίκη εδώ και καιρό καθώς δεν είχαν το ξεκίνημα που θα ήθελαν στην μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Θανάση Παπουτσή χθες όμως έκανε το χρέος του σημειώνοντας τέσσερα τέρματα και κάνοντας σεφτέ πηγαίνοντας στους 5 βαθμούς.

Το Πάτραι σημείωσε την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς επικράτησε με 2-0 της Πάτρας 2005 για την 4η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Α’ Κατηγορίας. Το συγκρότημα του Σταμάτη Σαρρή συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας 10 βαθμούς, την οποία μοιράζεται προς το παρόν με την Θύελλα Πατρών η οποία είχε εύκολο απόγευμα κάνοντας περίπατο στα Ζαρουχλέικα απέναντι στην Αναγέννηση Πατρών.

Το συγκρότημα του Χρήστου Καραπίτσου δεν βρήκε καμία αντίσταση απέναντι στην ομάδα του Λαδόπουλου που την συνέτριψε με 5-1 σημειώνοντας την 3η του νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος απέσπασε ένα σημαντικό «διπλό» απέναντι στην αξιόμαχη Αρόη με σκορ 2-1 χάρη στα τέρματα των Μπακόπουλου και Αναγνώστου.

Τέλος ο Πήγασος είχε ένα ξεκούραστο απόγευμα Σαββάτου καθώς πήρε άκοπα τους τρεις βαθμούς της νίκης από τον αποχωρήσαντα από το πρωτάθλημα Ηρακλή Πατρών. Οι «βυσσινί» με αυτό το «τρίποντο» πήγαν στους έξι βαθμούς έχοντας 2 νίκες και 2 ήττες στο ενεργητικό τους.

 

O MVP

O Νίκος Γραμματικόπουλος κλέβει… την στήλη του mvp της 4ης αγωνιστικής καθώς ήταν ο αυτός που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Πάτραι στο εντός έδρας ματς με την Πάτρα 2005. Ο έμπειρος φορ έδειξε τον δρόμο… στους συμπαίκτες του για τη 3η νίκη τους στο πρωτάθλημα η οποία ήρθε στο τέλος  με καθαρό σκορ 2-0. Οι πράσινοι συνεχίζουν να μοιράζονται την πρώτη θέση με την Θύελλα έχοντας 10 βαθμούς.

 

 Έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη

Ο Άρης Πατρών πήρε επιτέλους τη νίκη που έψαχνε εδώ και πολύ καιρό καθώς συνέτριψε εκτός έδρας με 4-1 τον Εθνικό/Πολύτεκνο. Ο Σταύρος Αγγελής ήταν αυτός που έδειξε τον δρόμο προς την επιτυχία λύνοντας έτσι το όποιο άγχος είχαν οι ερυθρόλευκοι που έπαιζαν ίσως το τελευταίο τους χαρτί… αφού δεν ξεκίνησαν όπως θα ήθελαν το πρωτάθλημα. Τα υπόλοιπα τέρματα της ομάδας της Πλατείας Ελευθερίας σημείωσαν οι Κωστής (2) και Κούρτης.

 

 

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π.-ΘΥΕΛΛΑ Π. 1-5

ΓΚΟΛ: 31’ Τζακώστας – 2’ Κ. Κωνσταντινίδης, 20’ Καπίρης, 36’, 71’ Γκάτσης, 82’ Νικολόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κωνσταντίνος Βαβαρούτας.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Π. (Δ. Σγούρας): Βέρρας, Δημητριάδης, Λιακόπουλος, Κοντογιαννάτος (73’ Πετρακόπουλος), Ξυπολιάς, Κ. Φραντζής, Αλποχωρίτης (85’ Λαμπίρης), Τζακώστας (75’ Θεοδωρακόπουλος), Ντόγια (54’ Χριστοδουλόπουλος), Τζελέπης, Γκοτσόπουλος.

ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ (Χ. Καραπίτσος): Βούλγαρης (63’ λ.τ. Κούντας), Ν. Κωνσταντινίδης, Αδαμόπουλος, Νικολόπουλος, Κατριβέσης, Αγουρίδης, Σκουμής (18’ λ.τ. Καπίρης – 78’ Κουτσαντώνης), Γκάτσης (78’ Ξένος), Δημητρίου, Κ. Κωνσταντινίδης (46’ Τσότρας), Παναγόπουλος.

 

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ-ΑΡΗΣ Π. 1-4

ΓΚΟΛ: 90’ Τασσιόπουλος – 4’ Αγγελής, 65’ 87’ Κωστής, 91’ Κούρτης.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ:-

ΕΘΝΙΚΟΣ/ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΣ (Χ. Γερολυμάτος- Β. Καραβίας): Μαργαλιάς, Αθανασόπουλος, Σεγγούνης (69’ Ρουγκάλας), Μαντάς, Δημητρόπουλος, Σωτηρόπουλος, Σώζος (69’ Μπαζάρογλου), Αναγνωστόπουλος, Σωτηρόπουλος, Γιάννης (79’ Κακαφώνης), Παπαγεωργίου (86’ Τασσιόπουλος).

ΑΡΗΣ ΠΑΤΡΩΝ(Θ. Παπουτσής): Χάχαλης, Πανάρετος, Αλποχωρίτης (32’ λ.τ. Λάτσης), Μεντζελόπουλος, Δασουράς, Μπούμπαλης, Αγγελής, Βουτσινάς(88’ Στειακάκης), Λυμπέρης (88’ Γασπαρινάτος), Μητρόπουλος (58’ Γράβαλος), Κωστής (88’ Κούρτης).

 

ΑΠΟ ΑΡΟΗ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. 1-2

ΓΚΟΛ: 79΄ Δριβήλας – 56΄ Μπακόπουλος, 74΄ πεν. Αναγνώστου.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Γιαννόπουλος.

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΡΟΗ (Γ. Δρακοπαναγιωτάκης-Κ. Στουπάκης): Τριβέλλας, Κυπριανίδης (54’ Κλειούφης), Ορούτσι, Τσιούλος, Γιαννέλος (77’ Γεράρδης), Δριβήλας, Θεοδωρακόπουλος, Κογιός, Δημητρέλης (54’ Γ. Δημόπουλος), Νταγιάντας, Κώτσιος.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ Π. (Β. Φίλιππας): Αθανασακόπουλος, Χαϊκάλης, Πανταζόπουλος (29’ λ.τ. Σκιαδαρέσης), Τσίτσαρης, Βασιλείου, Νικολάι, Παλούκης, Παπαγεωργίου (37’ Γκότσης), Μπακόπουλος, Αναγνώστου, Τσάκωνας (46’ Πρίφτι – 88’ λ.τ. Ρόδης).

 

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ – ΠΑΤΡΑ 2005 2-0

ΓΚΟΛ: 68′ Ν. Γραμματικόπουλος, 84′ Δημητρακόπουλος.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ελένη Αντωνίου.

ΔΟΚΑΡΙ: 58’ Σουγλέρης.

ΑΠΣ ΠΑΤΡΑΙ (Σ. Σαρρής): Αναστασοβίτης, Γερογιάννης, Μιχαλόπουλος, Ζέλος, Γιαννόπουλος, Γραμματικόπουλος (90′ Κάρδαρης), Φούφουλας, Παπαγεωργίου (84′ Παναγόπουλος), Κατσιγιάννης (72′ Καράγιωργας), Δημητρακόπουλος, Μπακάλης (46′ Σαμπανέι).

Α.Ε. ΠΑΤΡΑ (Γ. Αλεξανδρόπουλος): Πάγκαλος, Τσιούστας, Σοφιανός, Νάσης, Αβραμόπουλος, Δημητρέλης, Προσκεφαλάς (70′ Γεωργαντόπουλος), Βουρλούμης , Σουγλέρης Α., Τάχος (82′ Αγγελόπουλος), Ψαθογιαννάκης (88′ Ανδριακόπουλος).

 

 

ΠΗΓΑΣΟΣ- ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΑΤΡΩΝ α.α. 3-0

Ο Πήγασος δεν αγωνίστηκε την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Κατηγορίας αφού ο Ηρακλής Πατρών αν και δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να ενεργοποιηθεί και έτσι χάνει τους τρεις βαθμούς της νίκης στα χαρτιά. Ο τεχνικός των «βυσσινί» Σπύρος Αθανασόπουλος είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αντίπαλο της επόμενης αγωνιστικής που είναι ο Άρης Πατρών.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αναγέννηση Π.– Θύελλα Π.         1-5

Εθνικός/Πολύτεκνος – Άρης Π.  1-4

ΑΠΟ Αρόη – Ατρόμητος Π.          1-2

ΑΠΣ Πάτραι – Πάτρα 2005         2-0

Πήγασος – Ηρακλής Π.         α.α. 3-0

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ηρακλής Π. – Ατρόμητος Π.

Αναγέννηση Π.– ΑΠΣ Πάτραι

Άρης Π. – Πήγασος

Θύελλα Π. – ΑΠΟ Αρόη

Πάτρα 2005 – Εθνικός/Πολύτεκνος

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement