Connect with us

Αθλητισμός

Μεγάλη επιτυχία στην Κάτω Αχαΐα με «οικοδεσπότη» τον Νικόλα Αγκαράι

Published

on

Ένα ξεχωριστό event φιλοξενήθηκε προχθές στο Κλειστό Γυμναστήριο Δήμου Δύμης με πρωταγωνιστή τον Πατρινό πρωταθλητή πυγμαχίας, Νίκο Αγκαράι.

Μια διοργάνωση που αγκαλιάσθηκε από τον Δήμο Δυτικής Αχαΐας δίνοντας κανονικά το «παρών» ο αντιδήμαρχος Άγγελος Καρατζάς. Διεξήχθησαν τελικά τρεις δυνατοί αγώνες που παρακολούθησαν περισσότεροι από 1.000 φίλαθλοι. Το κλου της βραδιάς ήταν ο αγώνας του Νίκο Αγκαράι με τον Βαγγέλη Αντωνάκη από την Κρήτη και το «Leon team». Αποδείχθηκε και στην πράξη ότι ο Πατρινός πυγμάχος δύσκολα θα βρει αντίπαλο εντός των συνόρων. Είναι χαρακτηριστικό ότι το τελευταίο παιχνίδι ολοκληρώθηκες λίγο πριν από τον 1ο γύρο. Ο πρωταθλητής της πόλης μας ευχαρίστησε τον αντιδήμαρχο Άγγελο Καρατζά και ολόκληρη τη δημοτική αρχή για την «θέρμη» που αγκάλιασαν το event.

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΚΑΡΑΜΟΥΣΚΕΤΑ

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν στο περιθώριο των αγώνων στο κλειστό γυμναστήριο της Κ. Αχαΐας είναι ότι ο Έλληνας πυγμάχος που δεν έδωσε το «παρών» Μιχάλης Καραμουσκέτας θα αναμετρηθεί με τον πρωταθλητή Νίκο Αγκαράι πιθανόν στην Αθήνα.

Ο πατρινός πυγμάχος όλο αυτό το διάστημα προπονούνταν καθημερινά αφού «διψάει» για διακρίσεις έχοντας στο πλευρό του τον έμπειρο Πατρινό δάσκαλο Σωτήρη Μαράτο. Φυσικά σημαντικό ρόλο πάντως έχουν και οι χορηγοί του Σπύρος Δήμου, Φώτης Νιφόρας και Βαλεντίνος Μετακίδης που τον στηρίζουν σε όλες τις διοργανώσεις. Η βοήθειά τους είναι πολύ σημαντική και ο Αγκαράι το γνωρίζει και δεν ξεχνά ποτέ να τους ευχαριστήσει που βρίσκονται στο πλευρό του.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement