Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Πρώτος λόγος στη Φιορεντίνα

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις παμε στοιχημα προσφορες εγγραφης

Μια ιδιαίτερη αγωνιστική είχαμε στην Ιταλία αυτό το Σαββατοκύριακο, μιας και ο… συνωστισμός ολοένα και μεγαλώνει στις πρώτες θέσεις, εκεί όπου η Νάπολι προελαύνει. Ίντερ και Ρόμα γνώρισαν τις ήττες στα ντέρμπι, τη στιγμή που η Μίλαν έκανε μια τεράστια ανατροπή κόντρα στη Βερόνα.

Μια ομάδα που «αθόρυβα» μπορεί να βρεθεί στη 4άδα με νίκη σήμερα, είναι η Φιορεντίνα. Οι «βιόλα» ταξίδεψαν στη Βενετία, εκεί όπου τους περιμένει η νεοφώτιστη Βενέτσια, που θέλει βαθμούς στην ουρά.

ΒΕΝΕΤΣΙΑ: Με αρκετό άγχος και δυσκολίες ξεκίνησε η πρώτη σεζόν της Βενέτσια στη μεγάλη κατηγορία μετά από πολλά χρόνια, όμως ο ιστορικός σύλλογος αρχίζει σιγά σιγά να βρίσκει το ρυθμό που θέλει και έφτασε τους 5 πόντους στα 5 τελευταία ματς. Φυσικά, ο μεγάλος στόχος της ομάδας είναι να αποφύγει τις 3 τελευταίες θέσεις και θα χρειαστεί μεγαλύτερη προσπάθεια από όλους, μιας και ακόμα είναι στη προτελευταία θέση. Παρότι το ματς με τη Φιορεντίνα θα γίνει Δευτέρα, αναμένεται πολύ κόσμος στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα, που του χάρισε όμορφες στιγμές τη περσινή σεζόν.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Μια πολύ καλή σεζόν πραγματοποιεί φέτος η Φιορεντίνα στην Ιταλία. Φυσικά, η σύγκριση γίνεται με το τι έκανε πέρσι, όταν και έφτασε μια ανάσα από τον… γκρεμό και τελικά σώθηκε. Η ομάδα της Φλωρεντίας αποδίδει πολύ καλά στα παιχνίδια της, έχει κατοχή και κάνει φάσεις, ενώ πάει στη Βενετία με στόχο το 4ο σερί διπλό της, που θα την ανεβάσει στη 4η θέση. Ο κόσμος δείχνει αμέριστη εμπιστοσύνη στο τεχνικό τιμ και παρότι ο σύλλογος δεν έδωσε πολλά χρήματα το καλοκαίρι, οι παίκτες δίνουν το 100% τους μέσα στο γήπεδο και αυτό φαίνεται. Τραυματίας είναι ο βασικός κίπερ Νταγκόβσκι, οι αμφίβολοι δεν αγχώνουν τον Ιταλιάνο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Δε θα είναι καθόλου εύκολο το έργο της Φιορεντίνα, όμως η ομάδα του Ιταλιάνο έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία φέτος και έχει πάρει νίκες σε ανάλογα παιχνίδια. Όση αντίσταση και αν προβάλλουν οι γηπεδούχοι, το διπλό στο 1.93 αξίζει τη προσοχή μας στον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement