Δευτέρα 18 Μαρτίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Aνοικτή επιστολή των πρώην συμβασιούχων της Κοινωφελούς 2020- «Η δημοτική Αρχή μας αγνοεί και μας απαξιώνει»

Δημοσιεύθηκε

στις

Απαξιωμένοι και «ριγμένοι» σε σχέση με τους συμβασιούχους άλλων προγραμμάτων της Κοινωφελούς τους οποίους υποστήριξε η δημοτική Αρχή δηλώνουν οι πρώην εργαζόμενοι στην Κοινωφελή του 2020, ζητώντας με ανοικτή επιστολή τους, την υποστήριξη του Δημάρχου.

Όπως αναφέρουν «ύστερα από αρκετές προσπάθειες που έχουμε κάνει, καθώς κι έγγραφη αίτηση, ώστε να έρθει το θέμα μας προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο, σχετικά με παράταση του προγράμματός μας, δε λάβαμε ποτέ καμία απάντηση. Τη δεδομένη στιγμή, η δημοτική αρχή απαξιεί να παραβρεθεί σε διάλογο μαζί μας, με τους πολίτες του δήμου που υπηρετεί δηλαδή κι αγνοεί αλαζονικά, το αίτημά μας. Ως Συμβασιούχοι του Προγράμματος 2020, είμαστε απόλυτα θιγμένοι, απ’ τη εντελώς διαφορετική στάση της δημοτικής αρχής απέναντί μας. Ας μας απαντήσουν γιατί υπήρξαν τόσο υποστηρικτικοί με του συναδέλφους των προγραμμάτων του 2018 και του 2019, σε αντίθεση με μας.
Αναρωτιόμαστε ποιοι είναι εκείνοι οι δεσμοί, που κάνουν τον κ. Πελετίδη να δρα απολύτως προστατευτικά, απέναντι στους συναδέλφους των προηγούμενων χρόνων και σε μας να δείχνει ένα απεχθές πολιτικό πρόσωπο που όπως αναφέραμε ήδη, θυμίζει άλλες εποχές, όχι και τόσο δημοκρατικές.
Ας μας απαντήσει, γιατί καταδικάζει με ανάλγητη στάση τα παιδιά των συμβασιούχων του 2020 σε πείνα, αφού όπως πολύ καλά και ο ίδιος γνωρίζει, πως εν μέσω της κρίσης που ‘χει ενσκήψει λόγω κορωνοϊού, είναι ουσιαστικά αδύνατο, κάποιος να βρει άλλη εργασία τη δεδομένη χρονική στιγμή.
Έχοντας απεμπολήσει πια ο κ. Πελετίδης, κάθε ψήγμα φιλολαϊκού χαρακτήρα, χρησιμοποιεί σαν δικαιολογία το οικονομικό κομμάτι, ψευδώς υποστηρίζοντας, πως ο Δήμος δεν αντέχει να καλύψει οικονομικά τους, πολύ χαμηλούς μισθούς των συμβασιούχων. Τον καλούμε λοιπόν, ν’ ασχοληθεί με τα προβλήματα του λαού και να εντάξει άμεσα το θέμα μας, στο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σε περίοδο πανδημίας, προσφέραμε μέσα σ’ αντίξοες και δύσκολες συνθήκες, τις υπηρεσίες μας στο δήμο και σαν αποτέλεσμα ο κ. Δήμαρχος έλαμψε δια της απουσίας την ημέρα εκδίκασης των ασφαλιστικών μέτρων, αντί να δώσει μια απάντηση, ευθέως, όπως αξίζει σ’ εργαζόμενο προς εργαζόμενο, όπως κι ο ίδιος έχει αναφέρει, σε παλιότερες δηλώσεις του.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα για τη βοήθεια στο θέμα μας καθώς και την έμπρακτη υποστήριξή τους, τους κ. Αλεξόπουλο, Παπαδημάτο, Ρώρρο, Ψωμά, Νικολόπουλο, Ντρίνια, Τζανάκο και Χρυσανθακόπουλο».


Ροή ειδήσεων

Advertisement