Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Απόλλωνας: Η ψυχολογία στα ύψη, κοιτάζει το Λαύριο…

Δημοσιεύθηκε

στις

“Μια ξυδάτη, μια λαδάτη”. Έτσι αντιμετωπίζουν στον Απόλλωνα τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Basket League, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη μπορείς να βρεθείς από την “κόλαση στον παράδεισο”.

Ο Απόλλων πριν από τον αγώνα με την Ένωση βρισκόταν με την… πλάτη στον τοίχο, ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα, κέρδισε την αντίπαλό του και πλέον οι μελανόλευκοι έχουν πολύ καλή ψυχολογία και κοιτάζουν μπροστά.

ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥ… ΚΟΨΟΥΝ ΤΗ ΦΟΡΑ

Και απέναντί τους έχουν το Λαύριο το οποίο βαδίζει από νίκη σε νίκη, ωστόσο οι αθλητές του Απόλλωνα θέλουν να του… κόψουν τη φόρα. Ο προπονητής Νίκος Βετούλας μιας και δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις προχθές είχε τη δυνατότητα να δει αγωνιζόμενο τον προσεχή αντίπαλό του μέσω τηλεόρασης και “τσέκαρε” τις αδυναμίες του.

ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Έτσι σήμερα ουσιαστικά θα έχει την ευκαιρία να αναλύσει στους αθλητές του το Λαύριο, προκειμένου να πάνε διαβασμένοι οι παίκτες στην αναμέτρηση της προσεχούς Κυριακής. Ένα ματς που μπορεί να θεωρείται δύσκολο, ωστόσο εάν οι μελανόλευκοι δείξουν -όπως στον αγώνα με την Ένωση- την απαιτούμενη σοβαρότητα, τότε τα πάντα είναι ανοιχτά.

ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ

Άλλωστε ο Απόλλων ύστερα από τη νίκη που σημείωσε επί ενός δυνατού αντιπάλου όπως ήταν η ΑΕΚ, έδειξε έτοιμος για μεγάλα πράγματα άμα τη επιστροφή του στην Basket League και αισιοδοξεί για καλύτερες ημέρες.

Από την άλλη, τον βοήθησαν και τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής και έβαλε από… κάτω στην βαθμολογία ομάδες, όπως είναι ο Άρης και ο Ηρακλής και η συνέχεια για μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών εξαρτάται μόνο από τα δικά του χέρια.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ


Ροή ειδήσεων

Advertisement