Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Η Παναχαϊκή μπήκε σε ρυθμούς πρωταθλήματος για το εκτός έδρας ματς με τον Αχέροντα Καναλακίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Όλοι αισθάνονται χαρούμενοι στο στρατόπεδο της Παναχαϊκής που επιτέλους το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής θα ξεκινήσει την Κυριακή 24/10.

Του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ένα πρωτάθλημα που σίγουρα στην πόλη της Πάτρας θέλουν να ολοκληρωθεί γρήγορα με την Παναχαϊκή να επιστρέψει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Αυτό που χρειάζεται όμως απ’ όλους είναι να έχουν υπομονή γιατί το εν λόγω πρωτάθλημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο.

Όταν ομάδες σαν την Παναχαϊκή βρίσκονται σε τέτοιες κατηγορίες τότε οι υπόλοιπες έχουν έναν λόγο παραπάνω να την κερδίσουν. Οπότε χρειάζεται σεβασμός στον αντίπαλο και υπομονή στο παιχνίδι των κοκκινόμαυρων για να καταφέρουν να διασπάσουν τις πολυπρόσωπες και σφικτές άμυνες που θα συναντήσουν.

Αρχή όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και μέρες θα γίνει με αντίπαλο τον Αχέροντα Καναλακίου. Μια ομάδα αρκετά υπολογίσιμη αφού διαθέτει καλό ρόστερ με ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι έχει καταφέρει όπως και η Παναχαϊκή να βρεθεί στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Ωστόσο ο Αχέρων στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε με την Κοζάνη αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΒΡΥΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ

Οι κοκκινόμαυροι χθες είχαν πάρει άδεια για να ξεκουραστούν και σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το πρωτάθλημα. Η προπόνηση που είναι πρωινή θα πραγματοποιηθεί στο προπονητικό κέντρο «Α. Σπανός». Σε αυτή δεν συμμετείχαν οι γνωστοί τραυματίες καθώς και ο Λιμάτσι ο οποίος έχει ένα πρόβλημα στον δικέφαλο. Από κει και πέρα τα κεφάλια… όλων έχουν μπει μέσα δουλεύοντας σκληρά και πειθαρχημένα για να ξεκινήσει με το δεξί η Παναχαϊκή τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ 

Το γήπεδο της Αγυιάς είναι σχεδόν έτοιμο αλλά από την στιγμή που η Παναχαϊκή το πρώτο της παιχνίδι θα το δώσει την Κυριακή 24/10 εκτός έδρας κόντρα στον Αχέροντα δεν θα χρειαστεί να πατήσουν… το φυσικό χλοοτάπητα. Αυτό θα το κάνουν την επόμενη εβδομάδα και την Τετάρτη θα αγωνιστούν για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος με τον Παναιτωλικό.

Συγκρατημένη αισιοδοξία

Μπορεί η ποινή να είναι αρκετά τσουχτερή για την Παναχαϊκή όμως στο κοκκινόμαυρο στρατόπεδο έχουν μια πιο συγκρατημένη αισιοδοξία. Την Πέμπτη (21/10) η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ αναμένεται να εκδώσει την απόφαση για την κροτίδα που έπεσε όπως αναφέρεται στο γήπεδο με αποτέλεσμα να σκάσει δίπλα στον προπονητή του Αιγάλεω Απόστολο Χαραλαμπίδη.
Η απόφαση σίγουρα θα έχει μεγάλο χρηματικό πρόστιμο αλλά και ποινή κεκλεισμένων των θυρών. Αναμένεται να δούμε την προσεχή Πέμπτη ποια θα είναι η απόφαση για τους κοκκινόμαυρους.

Μεταγραφή εφόσον και αν

Η διοίκηση της Παναχαϊκής αναμένει την απάντηση του Βάντερσον Σκαρντοβέλι έτσι ώστε να κλείσουν οι μεταγραφές της καλοκαιρινής περιόδου.

Οι κοκκινόμαυροι ψάχνουν παίκτη που θα είναι εξαιρετική περίπτωση και να αγωνίζεται ως αριστερό μπακ χαφ. Αν η περίπτωση αυτή δεν έρθει τότε θα προχωρήσει μέχρι τις επόμενες προσθήκες, τον Γενάρη ως έχει. Όλοι γνωρίζουν ότι ο Βάντερσον είναι μια από τις εξαιρετικές αυτές περιπτώσεις που θέλει η Παναχαϊκή με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή ακόμα να μην έχει απαντήσει στην πρόταση που του έχει κατατεθεί.

Να θυμίσουμε ότι οι μεταγραφές κλείνουν στις 31 Οκτωβρίου όμως επειδή πέφτει Κυριακή ενδεχομένως η τελευταία ημέρα να είναι η 1η Νοέμβρη.

ΔΩΡΕΑΝ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 

Η Παναχαϊκή πέρα από το να προσπαθεί να δημιουργήσει μια ομάδα δυνατή για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να επιστρέψει εκεί που ανήκει δείχνει και το κοινωνικό της πρόσωπο θέλοντας με μια πολύ όμορφη συμβολική κίνηση να υπενθυμίσει στο γυναικείο φύλο ότι η ενημέρωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού μπορεί να σώσει μια ζωή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Οκτώβριος είναι ένας μήνας αφιερωμένος στην ενημέρωση και πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού. Η Παναχαϊκή ως ένας σύλλογος με τεράστια ιστορία, κληρονομιά και συνεισφορά στην κοινωνία δεν μένει αμέτοχη σε κάτι τόσο σημαντικό που αφορά όλες τις γυναίκες.

Η ομάδα μας θέλοντας να συμβάλει με τον τρόπο της στη διάδοση της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού, αποφάσισε σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Παναχαϊκής (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) για το μήνα Οκτώβριο όλες οι γυναίκες να έχουν δωρεάν είσοδο στο γήπεδο (φυσικά με όσα ορίζονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα).

Πρόκειται για μία συμβολική κίνηση που έχει ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση όλων. Βάλε την πρόληψη στη ζωή σου, η έγκαιρη διάγνωση σώζει ζωές! Ο καρκίνος του μαστού δεν είναι μία αθεράπευτη ασθένεια».


Ροή ειδήσεων

Advertisement