Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Ο Προμηθέας αναμετράται με τη Βαλένθια απόψε (21:30) στην Ισπανία για το Eurocup

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Προμηθέας αφήνει στην… άκρη για λίγο τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό πρωτάθλημα, φοράει το ευρωπαϊκό του κοστούμι και ρίχνεται στη μάχη του Eurocup καθώς απόψε (21:30) φιλοξενείται στην Ισπανία από τη Βαλένθια στο πρώτο του ταξίδι στην εν λόγω διοργάνωση.

Του ΣΠΥΡΟΥ Γ. ΝΤΙΝΟΥ

Σίγουρα η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη απέναντι στην ισπανική ομάδα, καθώς η γηπεδούχος ομάδα στόχο έχει την κατάκτηση του τρόπαιου, προκειμένου να επιστρέψει στη γνωστή σε όλους Ευρωλίγκα.

ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟ

Στον Προμηθέα το γνωρίζουν άριστα αυτό αλλά οι αθλητές του θα προσπαθήσουν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό κι ό,τι ήθελε προκύψει.

Άλλωστε αυτό τους ανέφερε και ο τεχνικός τους Λουός Κασιμίρο, λίγο πριν “πετάξει” η αποστολή για την Ισπανία.

Ο Ισπανός προπονητής από την άλλη επιστρέφει στην γενέτειρά του και θα επιδιώξει να κάνει τη… ζημιά, τώρα το κατά πόσο είναι εύκολο ή όχι αυτό θα φανεί μέσα στον αγώνα. Ο ίδιος πάντως θέλει να δει τους παίκτες του να τα πηγαίνουν καλά και στον αμυντικό τομέα. Προχθές απέναντι στον Ολυμπιακό η άμυνα δεν λειτούργησε όπως ο ίδιος ο Κασιμίρο θα επιθυμούσε με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με τον τρόπο που ήρθε. Χαρακτηριστικά άλλωστε ήταν τα λόγια του μετά το ματς στο Σ.Ε.Φ. όπου ανέφερε ότι: “Η ήττα αυτή πρέπει να μας προβληματίσει…”.

ΑΜΦΙΒΟΛΟΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ενόψει της σημερινής αναμέτρησης με τη Βαλένθια το μοναδικό “αγκάθι” που έχει ο τεχνικός του Προμηθέα ακούει στο όνομα Γιαννόπουλος του οποίου η συμμετοχή θεωρείται αμφίβολη και κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Το πρόγραμμα του ομίλου του Προμηθέα έχεις ως εξής: (Σήμερα): 22.00: Γκραν Κανάρια-Τσεντεβίτα Ολίμπια. (Αύριο): 20.00: Μπούρσασπορ-Βίρτους Μπολόνια, 20.30: Ουλμ-Μπουντουσνοστ, 21.00: Μπουργκ-Βενέτσια.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement