Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Νέα μηχανήματα Τεχνητού Νεφρού στο Νεφρολογικό Κέντρο του ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Πέντε νέα μηχανήματα τεχνητού νεφρού, που θα καλύψουν τις ανάγκες του Νεφρολογικού Κέντρου του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών, παρέδωσε η 6η ΥΠΕ, καλύπτοντας εξ ολοκλήρου το ποσό της δαπάνης που ανήλθε στα 60.000 ευρώ.

Με αφορμή την απόκτηση του νέου σύγχρονου εξοπλισμού, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, βρέθηκε χθες το πρωί στο Νεφρολογικό Κέντρο του ΠΠΝΠ.

Τον κ. Καρβέλη υποδέχθηκε ο Διευθυντής του Νεφρολογικού Κέντρου, Καθηγητής Παθολογίας – Νεφρολογίας Δημήτρης Γούμενος.
«Πρόκειται πραγματικά για μια πολύ μεγάλη συνεισφορά στο έργο μας και τεράστια αναβάθμιση στις παρεχόμενες υπηρεσίες του Κέντρου μας», σημείωσε ο κ. Γούμενος, ο οποίος ευχαρίστησε τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ για την σημαντική ενίσχυση.
«Γνωρίζετε, ότι έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία ως άνθρωπος για τους συμπολίτες μας που αντιμετωπίζουν αυτά τα σοβαρά προβλήματα υγείας. Δεν θα μπορούσα να μην ασχοληθώ με την αναβάθμιση του Νεφρολογικού μας Κέντρου, όχι μόνο διότι εκτιμώ βαθύτατα το επιστημονικό σας βάρος και ευθύνη που φέρεται, αλλά και γιατί οφείλω ως Διοικητής να λειτουργώ αποτελεσματικά με γνώμονα την κατά το δυνατόν, εξυπηρέτηση των ασθενών συμπολιτών μας», αντέτεινε ο κ. Καρβέλης.
KAI 10 AΣΘΕΝΟΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΥΓΕΙΑΣ
Επίσης, δέκα νέα ασθενοφόρα παρέδωσε χθες η 6η ΥΠΕ σε αντίστοιχα Κέντρα Υγείας που ανήκουν στη διοικητική της περιφέρεια. Πρόκειται για υπερσύγχρονα ασθενοφόρα, πλήρως εξοπλισμένα που θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων και τα Κέντρα Υγείας: Ερυμάνθειας και Κλειτορίας , στην Αχαΐα.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement