Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Συγκέντρωση από πρώην εργαζόμενους της Κοινωφελούς και ένταση με τον Κώστα Πελετίδη

Δημοσιεύθηκε

στις

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από πρώην εργαζόμενους Κοινωφελούς Προγράμματος του 2020 πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί έξω από το Δημαρχείο Πατρών, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Μάλιστα, οι πρώην εργαζόμενοι περίμεναν τον Κώστα Πελετίδη κάτω από το Δημαρχείο, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση, όταν του ζητούσαν επίμονα να επαναφέρει το θέμα τους στο Δημοτικό Συμβούλιο.
«Προσφύγατε στη δικαιοσύνη και το δικαστήριο αποφάσισε», ανέφερε ο κ. Πελετίδης, επισημαίνοντας πως από την στιγμή που υπάρχει δικαστική απόφαση δεν υπάρχει κανένα νόημα να επανέλθει το θέμα προς συζήτηση.
Οι πρώην εργαζόμενοι που πριν από μερικές ημέρες είχαν απευθυνθεί με ανοικτή επιστολή τους προς τη δημοτική Αρχή κάνοντας λόγο για διαφορετική αντιμετώπισή τους, κάλεσαν και πάλι τον Δήμαρχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των δημοτών και να δώσει μία απάντηση, φέρνοντας παράλληλα, το θέμα προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο. «Παρότι απέφυγε να μας απαντήσει στην ανοιχτή επιστολή μας, εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Απαιτούμε την ίδια αντιμετώπιση, με αυτή που έδειξαν στους συναδέλφους των προηγούμενων ετών», ανέφεραν μέλη της Επιτροπής των πρώην εργαζομένων της Κοινωφελούς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement