Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Παναχαϊκή: Ξέρει “απ’ έξω κι ανακατωτά” τον Αχέροντα Καναλακίου

Δημοσιεύθηκε

στις

Όπου βρεθούν κι όπου σταθούν οι ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής, έχουν ως θέμα συζήτησης, το ματς της κοκκινόμαυρης ομάδας με τον Αχέροντα Καναλακίου, παιχνίδι που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας.

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Μόνο η εν λόγω αναμέτρηση τους ενδιαφέρει κι όχι το τι θα επακολουθήσει στα επόμενα παιχνίδια του εν λόγω πρωταθλήματος. Άλλωστε πηγαίνουν βήμα-βήμα όπως κάνει και ο προπονητής της Παναχαϊκής Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο Σέρβος τεχνικός λειτουργεί όπως και οι υπόλοιποι συμπατριώτες του, μελετά τον αντίπαλο και τον περιμένει για να τον… τελειώσει. Έτσι αναμένεται να πράξει και κόντρα στον προσεχή αντίπαλό του. Θα αναρωτηθείτε πού τον γνωρίζει και σκέφτεται όπως σκέφτεται.

Η απορία θα λυθεί άμεσα, καθώς ο τεχνικός της Παναχαϊκής, όσο κι αν αυτό ακούγεται -ή διαβάζεται- περίεργα, τον… ξέρει απ’ έξω κι ανακατωτά. Τον έχει μελετήσει και μάλιστα… διά ζώσης, γνωρίζοντας ακόμη και τις… όποιες αδυναμίες του. Έτσι είναι πανέτοιμος από κάθε πλευρά να ενημερώσει τους ποδοσφαιριστές του, ενόψει της αναμέτρησης που έρχεται. Και θα το πράξει πιθανότατα σήμερα, όταν θα μπει στη διαδικασία να τους αναλύσει το οτιδήποτε αφορά τον Αχέροντα Καναλακίου.

ΚΡΥΒΕΙ ΠΑΓΙΔΕΣ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Πάντα ωστόσο ένας αγώνας πρεμιέρας πρωταθλήματος, κρύβει παγίδες και στην Παναχαϊκή γνωρίζουν ότι έχουν δύσκολη αποστολή. Για αυτό, οι ποδοσφαιριστές θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους, προκειμένου να φύγουν από την έδρα του αντιπάλου τους με τους τρεις βαθμούς της νίκης και από την πλευρά τους είναι προσηλωμένοι στην εν λόγω αναμέτρηση και επιθυμούν να μπουν με το… δεξί.

ΔΥΟ ΤΑ «ΑΓΚΑΘΙΑ» ΕΝΟΨΕΙ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ

Φυσικά τα πράγματα στην Παναχαϊκή δεν είναι και τόσο… «ρόδινα», καθώς υπάρχουν δύο «αγκάθια» ενόψει αυτού του παιχνιδιού. Το ένα είναι το… μόνιμο του Κοτσόκολου και το άλλο του Λιμάτσι ο οποίος συνεχίζει τη θεραπεία του, προκειμένου να προλάβει τον αγώνα της προσεχούς Κυριακής. Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία, αυτή ουσιαστικά ξεκίνησε χθες και θα συνεχιστεί και σήμερα με πρωινή προπόνηση.

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ

Την προσεχή Κυριακή ξεκινά το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, το οποίο και έχει προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 3 Απριλίου του 2022. Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε ότι θα διεξαχθούν εμβόλιμες αγωνιστικές και ο… κλήρος έπεσε σε αυτό που συμμετέχουν οι σύλλογοι της Αχαΐας, ο οποίος όμιλος (4ος) έχει 13 ομάδες και σε 26 αγωνιστικές. Έτσι θα γίνουν ματς και την Τετάρτη. Οι τέσσερις αγωνιστικές, σύμφωνα με τις ημερομηνίες, έχουν ως εξής: Στις 3 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί η 3η αγωνιστική, την 1η Δεκεμβρίου η 8η αγωνιστική, στις 22 του ίδιου μήνα η 12η αγωνιστική και στις 2 Φεβρουαρίου του 2022 η 17η αγωνιστική.

«ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΗ» ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ…

«Καταδικασμένη» να πληρώνει… παλιές αμαρτίες είναι η Παναχαϊκή, καθώς εάν ανέλθει του χρόνου στο πρωτάθλημα της Super League 2 και συσταθεί ως ΠΑΕ είναι υποχρεωμένη να βάλει βαθιά το χέρι στην… τσέπη. Το Διαιτητικό Δικαστήριο ανακοίνωσε χθες τις αποφάσεις που αφορούν οφειλές των ΠΑΕ προς παίκτες. Ανάμεσα σε αυτές συγκαταλέγεται και η Παναχαϊκή, η οποία καλείται να πληρώσει τον Θανάση Παπατόλιο με το ποσό των 4.200 ευρώ, καθώς και τον Τιμόθεο Τσελεπίδη με το ποσό των 5.664,13 ευρώ, άλλως σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση θα τις αφαιρεθούν τρεις βαθμοί.

ΒΑΓΓ. ΤΖΙΑΡΑΣ: «ΦΑΒΟΡΙ Η ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ»

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα περιμένει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας ο προσεχής αντίπαλος της Παναχαϊκής, Αχέροντας Καναλακίου, με τον τεχνικό του Βαγγέλη Τζιάρα, να καταθέτει την άποψή του στη «Γ» για το ματς της Κυριακής τονίζοντας: «Η Παναχαϊκή όχι μόνο στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά και στη διάρκεια του πρωταθλήματος που θα ακολουθήσει, θεωρητικά είναι το φαβορί, καθώς είναι το βαρύ όνομα της κατηγορίας και κυρίως στον όμιλό μας. Όμως εμείς στόχο έχουμε στο τέλος του πρωταθλήματος να βρισκόμαστε ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Εύχομαι να γίνει ένα καλό ματς και να κερδίσει ο καλύτερος».

Από την έντυπη έκδοση της “Γ”

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement