Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Α. Μαστοράκου: «Με λευκό ιστορικό ο γιατρός που τέθηκε σε αργία»

Δημοσιεύθηκε

στις

Την παρέμβαση της προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών Άννας Μαστοράκου προκάλεσε ο σάλος που πραγματοποιήθηκε πανελλαδικά για την υπόθεση του γιατρού που παραπέμπεται από τη δικαιοσύνη για κακουργηματική πράξη σε βάρος ανηλίκου.

Η κα Μαστοράκου σε χθεσινές δηλώσεις της ανέφερε πως πρόκειται για μια υπόθεση που έχει «τραυματίσει» και τα όργανα που έχουν εμπλακεί και σημείωσε πως ο λόγος ανήκει στην Δικαιοσύνη. «Δεν υπάρχει καμία καταγγελία για τον συγκεκριμένο γιατρό, ο οποίος έχει λευκό ιστορικό και δεν έχει απασχολήσει ποτέ τον Ιατρικό Σύλλογο. Η ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. είναι να αποφανθεί η Δικαιοσύνη εάν θα δεχθεί το βιντεοληπτικό υλικό, το οποίο παράνομα λήφθηκε και βάσει αυτού έγινε η καταγγελία. Εμείς, ως Δ.Σ. δεν μπορούμε να παρανομήσουμε. Πρέπει να πρωτίστως η Δικαιοσύνη να «μιλήσει» και εάν συντρέχουν οι λόγοι μετέπειτα το Πειθαρχικό. Εμείς θα διαφυλάξουμε το κύρος του Ιατρικού Συλλόγου και των οργάνων του», διεμήνυσε η κα Μαστοράκου.
Υπενθυμίζουμε πως από την πρώτη στιγμή – σύμφωνα με πληροφορίες- ο γιατρός είχε δηλώνει πως οι καταγγελίες σε βάρος του δεν ευσταθούν και πως έχει πέσει θύμα σκευωρίας.

Ροή ειδήσεων

Advertisement