Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

“Να ζήσουμε μαζί τις στιγμές που αξίζουν στην ιστορία του Διαγόρα”

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διαγόρας Βραχνεϊκων  την Κυριακή ρίχνεται στην μάχη του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής καθώς στην πρεμιέρα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Τηλυκράτη.

Η ομάδα του Ανδρέα Ζήκου καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος έδειξε ότι είναι πολύ δυνατή και θα διαγράψει μια πολύ καλή πορεία και αυτή την αγωνιστική περίοδο. Η διοίκηση από την άλλη πλευρά καλεί τους φίλους να βρεθούν στο πλευρό του Συλλόγου στην πρεμιέρα και να ζήσουν μαζί τις στιγμές που αξίζουν για την ιστορία αλλά και το μέλλον του Διαγόρα.

Παράλληλα η διοίκηση ενημερώνει για το που θα βρουν εισιτήρια αλλά και το ότι στην κερκίδα θα μπορούν να παραβρεθούν μόνο εμβολιασμένοι όπως προβλέπει το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Διαγόρα:

«Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου και ώρα 15:00 η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στο Δημοτικό γήπεδο Βραχνεΐκων, για την 1η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής τον Τηλυκράτη Λευκάδας. Η ομάδα μας θέλει να ξεκινήσει νικηφόρα και σας θέλει όλους δίπλα.

Στη γήπεδο επιτρέπεται η είσοδος σε πλήρως εμβολιασμένους (δείχνοντας το πιστοποιητικό εμβολιασμού) και σε όσους έχουν πιστοποιητικό νόσησης 6 μηνών. Στο γήπεδο είναι απαραίτητη η χρήση μάσκας.

Εισιτήρια θα υπάρχουν κατά την είσοδο στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα. Δικαίωμα εισόδου έχουν και οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας (εμβολιασμένοι-νοσήσαντες).

Σας περιμένουμε να ζήσουμε μαζί, στιγμές που αξίζουν για την ιστορία αλλά και το μέλλον του Διαγόρα».

Ροή ειδήσεων

Advertisement