Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Γκολ και θέαμα στην Ολλανδία

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τα prognostika

Πολύ σημαντική είναι η μέρα σήμερα για το Ελληνικό ποδόσφαιρο, μιας και οι δυο εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με νίκες μπορούν να αισθάνονται σίγουροι για τη πρόκρισή τους στα νοκ-άουτ του Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Φυσικά το έργο τους σε Γερμανία και Δανία δεν είναι καθόλου εύκολο.

Στοιχηματικά, εμείς επιλέξαμε να ασχοληθούμε με ένα ματς που είναι από αυτά που ξεχωρίζουν σήμερα για το Κόνφερενς Λιγκ. Στην Ολλανδία, η Φίτεσε θα υποδεχθεί την Τότεναμ, σε μια αναμέτρηση που θα κρίνει λογικά τη πρωτιά στον όμιλο.

ΦΙΤΕΣΕ: Αρκετά καλά έχει ξεκινήσει τη σεζόν της στην Ολλανδία η Φίτεσε, η οποία σχεδόν πάντα βρίσκει τρόπους να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Η ομάδα από το Άρνεμ γνωρίζει πως σε μια διοργάνωση όπως το Κόνφερενς Λιγκ, θα μπορούσε να διακριθεί, μιας και το επίπεδο των περισσότερων ομάδων είναι στα μέτρα της. Ξεκίνησε με νίκη τον όμιλο, όμως όπως όλα δείχνουν θα τα δώσει όλα κόντρα στη Ρεν για τη πρόκριση, από την οποία έχασε στη συνέχεια. Κόντρα στη Τότεναμ γνωρίζει πως οι Άγγλοι θα έχουν αρκετά νέα πρόσωπα στο σχήμα τους, όμως για να πάρει αποτέλεσμα, πρέπει να παίξει σε υψηλό επίπεδο.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Κόντρα στη Νιουκάστλ πριν μερικές ημέρες, φανέρωσε ένα επιθετικό πρόσωπο που είχε… κρυμμένο φέτος υπό τον Εσπίριτο Σάντο, όμως οι δυνατότητες της Τότεναμ είναι ευρέως γνωστές στους γνώστες του Αγγλικού ποδοσφάιρου. Το ρόστερ της αποτελείται από παίκτες παγκόσμιας κλάσης, οι οποίοι αν βρεθούν στη μέρα τους κερδίζουν τον οποιονδήποτε. Για το Κόνφερενς δεν είναι υπάρχει τόσο ενδιαφέρον και είναι μια ευκαιρία για τα «σπιρούνια» να δώσουν χρόνο σε παίκτες που δεν παίζουν τόσο στη Πρέμιερ Λιγκ. Ο Πορτογάλος τεχνικός πιθανώς θα κάνει μια «μίξη» στο αρχικό σχήμα, όμως ακόμα και έτσι, οι Άγγλοι είναι το φαβορί για τη νίκη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι Ολλανδοί είναι δεδομένο πως πέραν της πρόκρισης, θα ψάξουν και μια νίκη κόντρα στην πανίσχυρη αντίπαλό τους για λόγους γοήτρου. Οι Άγγλοι ακόμα και με αλλαγές έχουν τρόπους να σκοράρουν. Περιμέναμε πιο χαμηλά από 1.75 το over 2.5 στον Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με παμε στοιχημα στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)


Ροή ειδήσεων

Advertisement