Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έμαθε το μάθημά της η Άρσεναλ

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για το κουπόνι στοιχήματος

Αρκετά ενδιαφέρον είναι το σημερινό πρόγραμμα στο ποδοσφαιρικό μας κουπόνι, μετά το σούπερ τριήμερο που προηγήθηκε με γκολ και σπουδαίο θέαμα. Προγραμματισμένα είναι, λοιπόν, για το βράδυ ματς για τη Πρέμιερ Λιγκ, τη Λα Λίγκα, τη Σέριε Α’ και τη Μπουντεσλίγκα, δίνοντας άλλο «χρώμα» στη Παρασκευή μας.

Το ματς που συγκεντρώνει, πάντως, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, είναι αυτό που θα γίνει στο Λονδίνο, εκεί όπου η Άρσεναλ υποδέχεται την Άστον Βίλα, με τους «χωριάτες» να μετρούν 3 σερί νίκες στα τελευταία μεταξύ τους.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Ένα γκολ του Λακαζέτ στις καθυστερήσεις κόντρα στη Κρίσταλ Πάλας, έσωσε την Άρσεναλ από μια «χοντρή» γκέλα, μιας και οι Λονδρέζοι δεν έπαιξαν άσχημα, όμως προδόθηκαν και πάλι από την κακή τους αμυντική συμπεριφορά, κάτι που είχε βελτιωθεί τον περασμένο μήνα. Ο Αρτέτα κράτησε πολλές σημειώσεις από το ματς της περασμένης Δευτέρας και ελπίζει οι παίκτες του να είναι πιο συγκεντρωμένοι κόντρα στη Βίλα, η οποία είναι ικανή για τη ζημιά. Η Άρσεναλ θέλει μέχρι το τέλος του χρόνου να βρίσκεται σε θέση να διεκδικήσει ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως θα έρθει και ενίσχυση. Για το ματς με τους «χωριάτες» μόνο ο αρχηγός Τσάκα είναι εκτός.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Η διακοπή των Εθνικών ομάδων είναι εμφανές πως έχει επηρεάσει αρνητικά την Άστον Βίλα, η οποία μετά το τρομερό διπλό που πήρε στο «Ολντ Τράφορντ» έχει αποσυντονιστεί κυρίως αμυντικά και δέχεται πολύ εύκολα γκολ. Στόχος της ομάδας είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται και για να το πετύχει αυτό απαιτείται ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια, ειδικά στα ματς στα οποία μπαίνει ως φαβορί. Το σύνολο του Ντιν Σμιθ βολεύεται να παίζει στη κόντρα, κάτι που λογικά θα ψάξει και στο Λονδίνο. Για το ματς εκτός είναι ο Αιγύπτιος Τρεζεγκέ, ενώ αμφίβολοι δίνονται ο πολύ σημαντικός εξτρέμ Μπέιλι και ο φορ Τραορέ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Οι «κανονιέρηδες» δεν έπαιξαν άσχημα με τη Πάλας πριν μερικές ημέρες, όμως λίγο έλειψε να χάσουν. Σίγουρα πήραν το… μάθημά τους και θα είναι καλύτεροι σήμερα, κόντρα σε μια ομάδα ντεφορμέ. Πάμε στον άσο του 2.00 από τη Novibet.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement