Connect with us

Παναχαϊκή

Να μπει με το δεξί στην πρεμιέρα κόντρα στον Αχέροντα

Published

on

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά η προετοιμασία της Παναχαϊκής για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής αύριο στο Καναλάκι με αντίπαλο τον Αχέροντα.

Πέρα από το ότι οι πρεμιέρες «κρύβουν» κινδύνους και εκπλήξεις οι κοκκινόμαυροι πρέπει να είναι σοβαροί, πειθαρχημένοι για να πάρουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα. Όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει ο Αχέρων Καναλακίου είναι μια ομάδα αρκετά δύσκολη έχοντας υψηλούς στόχους οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Η αποστολή της ομάδας θα ανακοινωθεί σήμερα το πρωί από τον Σέρβο τεχνικό, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς και το μεσημέρι οι κοκκινόμαυροι θα αναχωρήσουν για την Πρέβεζα καθώς θα διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της περιοχής.

Στο πλευρό των κοκκινόμαυρων θα είναι και αρκετοί φίλοι της ομάδας οι οποίοι θα είναι ο 12ος παίκτης βοηθώντας τους ποδοσφαιριστές στο να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

 

ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ Ο ΛΙΠΟΡΑΤΣΕ

Το νέο απόκτημα της Παναχαϊκής, Ιγνάσιο Λιποράτσε φυσικά δεν θα είναι στην αποστολή των κοκκινόμαυρων στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής ωστόσο το δελτίο του θα είναι έτοιμο για τον αγώνα Κυπέλλου (27/10) με τον Παναιτωλικό.

 

ΣΤΟ COSMOTE TV ME ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

Τέτοια παιχνίδια είναι δύσκολο να μην βρουν τηλεοπτικό πάροχο και έτσι ο αγώνας Κυπέλλου για την 5η φάση ανάμεσα στην Παναχαϊκή και τον Παναιτωλικό θα μεταδοθεί από το Cosmote tv.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement