Connect with us

Ελλάδα

Συνεδρίασαν οι Ενώσεις Στρατιωτικών

Published

on

 

 

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) διοργάνωσε τη διεξαγωγή Γενικού και Διοικητικού Συμβουλίου στο Ναύπλιο.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια των εργασιών του Γενικού Συμβουλίου, αρχικά οι εκπρόσωποι των πρωτοβάθμιων ενώσεων κλήθηκαν να τοποθετηθούν για θέματα γενικού και τοπικού ενδιαφέροντος.

Να σημειωθεί ότι, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Στρατιωτικών Αχαϊας, στις εργασίες συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ελευθέριος Μπουρδανιώτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., καθώς και ο Γενικός Γραμματέας, Βασίλειος Στροσκίδης, αντιπρόσωπος για το Πανελλήνιο Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκαν, ενώ η συνεδρίαση έκλεισε με τη διενέργεια διαλόγου και την επίλυση, από την αντίστοιχη αντιπροεδρία, των αποριών και των προβληματισμών.

Στη διάρκεια του Δ.Σ., την επόμενη ημέρα, η συζήτηση επικεντρώθηκε περισσότερο σε θέματα διοικητικού χαρακτήρα και λειτουργίας της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ, ενώ τα μέλη ενημερώθηκαν για όλες τις εξελίξεις στα ανοιχτά θέματα αλλά και έγιναν κοινωνοί των απόψεων και των προβληματισμών που τους μετέφεραν οι τοπικές Ενώσεις.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement