Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

Έκανε επική ανατροπή στην Άρτα ο Παναιγιάλειος (1-2)

Δημοσιεύθηκε

στις

Επική ανατροπή έκανε ο Παναιγιάλειος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στην Άρτα από την τοπική Αναγέννηση (1-0), κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο» καθώς επιβλήθηκε 2-1 βάζοντας «φωτιά» με το… καλημέρα.

Οι γηπεδούχοι ήσαν καλύτεροι στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα να «σφυροκοπούν» από το ξεκίνημα την άμυνα του Παναιγιαλείου και πριν καλά, καλά συμπληρωθούν 15 λεπτά παιχνιδιού, βρήκαν δίχτυα, από το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Αναστασιάδη. Ο Παναιγιάλειος αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν πτοήθηκε, ανέβασε την απόδοσή του και με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Σεμπάστιαν Αφούσσι, όταν από γέμισμα του Χατζηαντωνίου, ο γκολκίπερ της Άρτας, έκανε άστοχη έξοδο και ο Δανός δεν συγχώρησε το λάθος και με τακουνάκι προ κενής εστίας έγραψε το 1-1.

Η συνέχεια ήταν πολύ καλύτερη για την «Μαύρη Θύελλα» στο δεύτερο ημίχρονο κι από τη στιγμή, που είχε πάρει τον αέρα της Αναγέννησης Άρτας, μπορούσε να την είχε καθαρίσει και νωρίτερα, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Όμως με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ήρθε το 2-1 για τον Παναιγιάλειο, όταν ο Λιάτος εκτέλεσε κόρνερ, ο Αφούσσι πήρε την κεφαλιά στρώνοντας την μπάλα στον απερχόμενο Μακρίδη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε με προβολή να σκοράρει, που έμελλε να είναι και το τελικό

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΆΡΤΑΣ (Νταλάκας) : Μπακόλας (46′ λ.τρ. Μαλιζόγλου), Μπαντής (79′ Μπόκος), Κωστάκης (58′ Τσελά), Μυσιούδης, Σχισμένος, Γούλας, Ντε Μόρα, Μανιώτης, Σκανδάλης (58′ Παπανικολάου), Αναστασιάδης, Μπότσαρης (58′ Παπακίτσος)

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Γκέκας): Ιωαννίδης, Κουρτελέσης, Χατζηαντωνίου (86′ Μπούζντρα), Αφούσσι Σ., Σπίντζος, Αφούσσι Α., Ψωμαράς (67′ Ραπτόπουλος), Μακρίδης, Βλαχόπουλος (86′ Πλατυκώστας), Λιάτος, Βαλλιάνος (60′ λ.τρ. Κρεμίτσας – 86′ Ροδόπουλος).


Ροή ειδήσεων

Advertisement