Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΔ: Έκλεισαν οι κάλπες- Ξεκίνησε η καταμέτρηση (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Νεότερη Ενημέρωση: Έκλεισαν στις 8 το απόγευμα οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας. Ξεκίνησε η καταμέτρηση των ψήφων.

Στις κάλπες προσέρχονται σήμερα τα εγγεγραμμένα μέλη της ΝΔ της ΝΔ στην Αχαΐα για την ανάδειξη των νέων διοικήσεων στη ΔΕΕΠ (πρώην ΝΟΔΕ), τις τοπικές οργανώσεις και το επερχόμενο συνέδριο του κόμματος.

Τα μέλη έχουν ξεκινήσει από τις 8 το πρωί που άνοιξαν οι κάλπες να προσέρχονται στα τρία εκλογικά κέντρα της Πάτρας και τα άλλα πέντε στο νομό.

Επίσης από νωρίς το πρωί έχουν φτάσει οδηγίες και για την ηλεκτρονική ψηφοφορία σε όσους είχαν υποβάλει σχετικές αιτήσεις.

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι τις 7 το απόγευμα, εκτός και αν κριθεί αναγκαίο (λόγω συμμετοχής) να δοθεί κάποια παράταση.

Οι υποψήφιοι με τα επιτελεία τους, από νωρίς επισκέπτονταν τα εκλογικά κέντρα.

ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

Στο νομό λειτουργούν οκτώ εκλογικά κέντρα:

1. Κέντρου Πόλεως Πάτρας: ΣΤΡΟΥΜΠΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΜΑΙΖΩΝΟΣ 26)

2 Βορείου Τομέα: ΑΡΚΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΕΩΝ (ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΕΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 4)

3 Νοτίου Τομέα: 5ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΤΡΩΝ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΡΟΥΔΑ ΜΑΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ 2)

4 Ερυμάνθου: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΕΡΥΜΑΝΘΟΥ (ΝΈΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΧΑΛΑΝΔΡΙΤΣΑ)

5 Δυτικής Αχαΐας: ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΧΑΓΙΑ)

6 Καλαβρύτων: ΚΕΠ ΚΛΕΙΤΟΡΙΑΣ

7 Καλαβρύτων: ΚΕΠ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΙΟΥ 35, ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ

8 Αιγιαλείας: ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ “ΑΛΕΚΟΣ ΜΕΓΑΡΗΣ” ΑΙΘΟΥΣΑ Δ.Σ. (ΠΑΛΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΙΓΙΟΥ)

Υπενθυμίζεται ότι υποψήφιοι πρόεδροι για τη ΔΕΕΠ Αχαϊας, είναι οι Αντώνης Κουνάβης και Νίκος Κατσουγκράκης, ενώ υποψήφια μέλη είναι: Βαρέλη Αναστασία,Γαβριηλόπουλος Αθανάσιος,Γραμματίκας Γεώργιος,Δρακοπαναγιωτάκης Ιωάννης,Θανασάς Ρήγας Καλαντζή Φωτεινή (Φανή),Καρακίτσος Νικόλαος,Κυριακοπούλου Μαρία,Κωσταρίδης Νικόλαος Μεντζελόπουλος Γεώργιος,Μικές Παναγιώτης, Μοσχοπούλου Αγγελική,Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη,Παπαδημητρίου Ζωή, Ρηγόπουλος Κωνσταντίνος Σελεβίστα Δήμητρα, Σπυρόπουλος Σπυρίδων, Σταματάκη Αγελική (Έντζη), Στάμος Κωνσταντίνος, Σύφαντος Νικόλαος, Τερζής Γεώργιος

Στη ΔΗΜΤΟ Κέντρου Πόλης Πάτρας ο Ανδρέας Καλεντζώτης είναι ο μοναδικός υποψήφιος, όπως και στο Νότιο Τομέα (Γιάννης Μανέτας), Δυτική Αχαΐα (Βασίλης Κανελλόπουλος)

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η «μάχη» στις ΔΗΜΤΟ Αιγιάλειας (υποψήφιοι οι Βασίλης Σταθακάρος, Γιώργος Παναγιωτόπουλος και Θεοφάνης Ραμπαβίλας) και Καλαβρύτων (υποψήφιοι οι Νίκος Τσάμης και Νίκος Παπαβραμόπουλος).

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: ΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ Ν.Δ.

Στο Γαλάτσι βρέθηκε χθες το πρωί ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης

Επισκεπτόμενος το Δημαρχείο Γαλατσίου όπου διεξαγόταν η εκλογική διαδικασία, δήλωσε:

«Σήμερα είναι μία μέρα γιορτής για τη Νέα Δημοκρατία. Διεξάγονται οι εσωκομματικές μας εκλογές. Ψηφίζουμε για τους συνέδρους του Τακτικού μας Συνεδρίου, το οποίο θα λάβει χώρα στις αρχές Δεκεμβρίου αυτού του έτους.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το μεγάλο πατριωτικό μέτωπο ρεαλισμού και προόδου. Θέλω να συγχαρώ όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να μπορέσουμε να διεξάγουμε υποδειγματικά αυτές τις εσωκομματικές εκλογές, την Πρόεδρο της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής, τον Γραμματέα του κόμματος, τον Γενικό Διευθυντή, τον Υπεύθυνο Οργανωτικού, αλλά και όλα τα στελέχη μας σε περιφερειακό και σε τοπικό επίπεδο.

Η Νέα Δημοκρατία δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα, είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη. Με σχεδόν 140.000 ενεργά μέλη, εκ των οποίων τα 30.000 ενεγράφησαν για πρώτη φορά στη Νέα Δημοκρατία προκειμένου να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές.

Είναι, επίσης, ένα κόμμα το οποίο αγκαλιάζει την πρόοδο, καθώς για πρώτη φορά μπορούν τα μέλη μας να ψηφίσουν και ηλεκτρονικά, από τον υπολογιστή τους, με απόλυτη ασφάλεια και εγώ θα έχω τη χαρά να ψηφίσω στη συνέχεια από το σπίτι μου για να τεκμηριώσω στην πράξη το αδιάβλητο αυτής της νέας διαδικασίας.

Η Νέα Δημοκρατία είναι το κόμμα το οποίο εξελίσσεται, σε μία Ελλάδα η οποία αναπτύσσεται. Και με πολύ μεγάλη χαρά θα ολοκληρώσουμε τις εσωκομματικές μας εκλογές, θα διοργανώσουμε το τακτικό μας συνέδριο το Δεκέμβριο και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να βελτιώσουμε τη ζωή όλων των Ελλήνων, για να οδηγήσουμε την Ελλάδα με ασφάλεια στο δρόμο της ανάπτυξης, της προκοπής και της ευημερίας.

Και πάλι συγχαρητήρια σε όλους όσοι οργάνωσαν αυτή την άψογη διαδικασία».

(Ακολουθούν φωτογραφικά στιγμιότυπα από την ψηφοφορία).

Περισσότερα

Ροή ειδήσεων

Advertisement