Connect with us

Ποδόσφαιρο

Με την ίδια συνταγή κόντρα στον Τηλυκράτη

Published

on

Ο Διαγόρας τα τελευταία χρόνια είναι μια σταθερή δύναμη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου σήμερα στις 3 μ.μ. ρίχνεται στην μάχη του πρωταθλήματος καθώς αντιμετωπίζει στο δημοτικό γήπεδο των Βραχνεΐκων την ομάδα του Τηλυκράτη. Οι Βραχνιώτες καθόλη τη διάρκεια της προετοιμασίας τους αλλά και με τα θετικά αποτελέσματα που έχουν πάρει στις φιλικές αναμετρήσεις δείχνουν ότι και φέτος θα είναι ανταγωνιστικοί.

Σίγουρα οι μπλε θέλουν εντός έδρας να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στο νέο πρωτάθλημα κόντρα στον Τηλυκράτη και με «μαέστρο» τον έμπειρο τεχνικό Ανδρέα Ζήκο θα το πετύχουν. Οι «εκλεκτοί» που θα έχει στην αποστολή ο Αιτωλοακαρνάνας στην καταγωγή προπονητής είναι οι εξής: Μ. Μικές, Μπαρδάκης, Λ. Μικές, Σίδερης, Καπετανάκης, Καϊμακάς, Δημόπουλος, Σταυρόπουλος, Σακελλαρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσεκούρας, Ν. Βλασσόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Θ. Βλασσόπουλος, Αποστολόπουλος, Σκεπετάρης, Γεωργαντόπουλος, Αλεξανδρής, Σκούτρας, Καλλιτσουνάκης. Η διοίκηση του Διαγόρα καλεί τους φίλους της ομάδας να βρεθούν στο πλευρό του συλλόγου στην πρεμιέρα και να ζήσουν μαζί τις στιγμές που αξίζουν για την ιστορία αλλά και το μέλλον του.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Π. Κακρίδης από τον Σύνδεσμο Κορινθίας με βοηθούς τους Αθ. Μπουρτζοβίτη και Αθ. Κλεπετσάνη από τον ίδιο σύνδεσμο.

Ροή ειδήσεων

Advertisement