Connect with us

Παναχαϊκή

Πνίγηκε στο Καναλάκι- Bαριά ήττα της Παναχαϊκής με 3-1 από τον Αχέροντα

Published

on

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η ομάδα της Παναχαϊκής στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Οι κοκκινόμαυροι «πνίγηκαν» στον Καναλάκι σε ένα κακό αγωνιστικό χώρο γνωρίζοντας βαριά ήττα με 3-1 από τον τοπικό Αχέροντα.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας δυστυχώς στο εν λόγω παιχνίδι δεν ανταποκρίθηκε όπως έκανε και στα περισσότερα ματς με αποτέλεσμα η Παναχαϊκή να βρεθεί δύο φορές πίσω στο σκορ.

Ο Γεωργίου στο 13’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους για να φέρει το παιχνίδι στα ίσια ο Χαντί στο 32’ από τα 11 βήματα το οποίο κέρδισε ο Αλεξόπουλος. Στο 41’ ο Βέρμπης έφερε ξανά το προβάδισμα για την ομάδα του Καναλακίου όπου και ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η Παναχαϊκή προσπάθησε να πάρει τα ηνία είχε την κατοχή της μπάλας όμως αυτό όπως φάνηκε δεν ήταν αρκετό. Στο 71’ ακυρώνεται γκολ του Κωνσταντακόπουλου ως επιθετικό φάουλ και στο 82’ ο Θεοδωράκης stop στις όποιες ελπίδες είχαν οι κοκκινόμαυροι για να ισοφαρίσουν το παιχνίδι.

AXΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Β. Τζιάρας): Βλάχος, Κωνσταντίνου, Θεοδωράκης, Καππιάς, Παπανίκου, Ζδράβος , Τσούτσης (66’  Κωσταμένας), Πότσης, Γεωργίου (73’ Βασιλειάδης), Βέρμπης (73’ Μπαλαούρας) , 7. Κυριακής (59’ Νταντίδης).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Πολίτης (83’ Κατσής), Σμίλτος, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος (46’ Παπαχρονόπουλος), Τεγούσης, Κωνσταντακόπουλος, Αλεξόπουλος, Μπουρλάκης (83’ Στεργίδης), Χαντί, Κυβελίδης (62’ Καρακλάιτς).

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

1η αγωνιστική

Εθνικός Σκουλικάδου- Αίας Γαστούνης 1-3 (68′ Δαδάκος / 34΄Βράπι, 53′ πεν. Βατσής, 90′ Καράμπελας)

Διαγόρας Βραχνέικων-Τηλυκράτης 0-1 (82′ Παναγιωτόπουλος)

Αναγέννηση Άρτας – Παναιγιάλειος 1-2 (14′ πεν. Αναστασιάδης / 45′ Σ. Αφούσι, 62′ Μακρίδης)

Ναυπακτιακός Αστέρας-ΑΟ Διαβολιτσίου 3-3 (31΄ Ρουμπάτος, 35΄Νιφορόπουλος, 43΄ Γιαννόπουλος / 15′ Τσιγαρίδης, 25΄ Ηλιόπουλος, 78΄Καρουτσής)

Αχέρων Καναλακίου-Παναχαϊκή 3-1 (13΄Γεωργίου, 41΄Βέρμπης, 82′ Θεοδωράκης / 32′ πεν. Χαντί)

Αμβρακικός Λουτρού- ΠΑΟ Βάρδας 0-0

Ρεπό: Παναγρινιακός

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

2η αγωνιστική

Παναγρινιακός -Εθνικός Σκουλικάδου

Αίας Γαστούνης- Διαγόρας Βραχνέικων

Τηλυκράτης-Ναυπακτιακός Αστέρας

Παναιγιάλειος- Αχέρων Καναλακίου

ΑΟ Διαβολιτσίου-Αμβρακικός Λουτρού

Παναχαϊκή-ΠΑΟ Βάρδας

Ρεπό:Αναγέννηση Άρτας

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement