Connect with us

Παναχαϊκή

Το ταξίδι της επιστροφής ξεκινά για την Παναχαϊκή

Published

on

Η Παναχαϊκή φιλοξενείται σήμερα (3 μ.μ.) από τον φιλόδοξο Αχέροντα Καναλακίου στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής

 

Το ταξίδι των κοκκινόμαυρων ξεκινά σήμερα στις 3 μ.μ. με προορισμό την επιστροφή της μεγάλης «κυρίας» στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ 2.

Η Παναχαϊκή σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο σε αυτό το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής καθώς όλες οι ομάδες θα θέλουν να κερδίσουν λίγο από τη λάμψη της.

Οι κοκκινόμαυροι πρέπει να είναι προσγειωμένοι και πειθαρχημένοι έτσι ώστε ο στόχος που έχει τεθεί να επιτευχθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η πρεμιέρα για το συγκρότημα του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα γίνει σήμερα στις 3 μ.μ. στο γήπεδο του Καναλακίου με αντίπαλο τον Αχέροντα, μια ομάδα με υψηλές φιλοδοξίες που βρίσκεται και αυτή στην 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος όπως και η Παναχαϊκή. Διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με έμπειρους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί σε παραπάνω κατηγορίες.

Ο Κάλαϊτζιτς όσο έχει μπορέσει, σκιαγράφησε τον αντίπαλό του και έχει βρει τα αδύναμα σημεία του που θα προσπαθήσει να «χτυπήσουν» οι ποδοσφαιριστές του.

Χθες μετά το τέλος της πρωινής προπόνησης ανακοίνωσε και την αποστολή που αποτελείται από τους: Αθανασόπουλο, Μπαμπούνη, Αγκαράι, Καρακλάιτς, Αλεξόπουλο, Χαντί, Γούλα, Κατσή, Κυβελίδη, Κωνσταντακόπουλο, Λούσκο, Μπελεζάκη, Μπουρλάκη, Παπαχρονόπουλο, Πολίτη, Σελινιωτάκη, Σμίλτο, Στασινόπουλο, Στεργίδη και Τεγούση.

Η αποστολή της Παναχαϊκής αναχώρησε χθες το μεσημέρι από την Αχαϊκή καθώς κατέλυσε σε ξενοδοχείο της περιοχής ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σπύρος Καζάνας από την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας με βοηθούς τους Ιωάννη Μπάκα και Γιώργο Γαλανόπουλο από την ίδια Ένωση.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας (3 μ.μ.) με τους διαιτητές έχει ως εξής:

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝ.-ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚ.

Διαιτητής: Π. Κακρίδης (Κορίνθου)

Βοηθοί: Αθ. Μπουρτζοβίτης, Αθ. Κλεπετσάνης (Κορίνθου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ-ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ

Διαιτητής: Δ. Χατζηπαναγιώτου (Ηπείρου)

Βοηθοί: Θ. Γκέλης, Σωτ. Πάνος (Ηπείρου)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΔΟΥ-ΑΙΑΣ ΓΑΣΤ.

Διαιτητής: Ν. Χρονάς (Αχαΐας)

Βοηθοί: Μ. Ανδριανός, Αγγ. Καρράς (Αχαΐας)

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ

Διαιτητής: Ν. Αντωνιάδης (Κεφαλληνίας-Ιθάκης)

Βοηθοί: Σπ. Μπύρος (Ευρυτανίας), Ι. Κουτσοχέρας (Αχαΐας)

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΛΟΥΤΡΟΥ-ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ

Διαιτητής: Κ. Νέος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Γ. Παπαλαζάρου (Θεσπρωτίας), Δ. Τσαντάς (Ηπείρου).

Ροή ειδήσεων

Advertisement