Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αντώνης Κουνάβης: Με την συνδρομή όλων η αναγέννηση της οργάνωσής μας, ευχαριστώ όλους για την εκλογή μου ως προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαϊας

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε γραπτή δήλωση προέβη αργά το βράδυ της Κυριακής ο Αντώνης Κουνάβης καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει το επιτελείο του είναι ο νικητής των εκλογών της ΔΕΕΠ Αχαϊας με ευρύ ποσοστό.

Ειδικότερα ο κ. Κουνάβης αναφέρει:

Από βάθους καρδιάς, αισθάνομαι την ηθική υποχρέωση να ευχαριστήσω τα μέλη μας που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες, επιβεβαιώνοντας με τη συμμετοχή τους τη δυναμική της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης μας.

Η ανάδειξη μου, ως προέδρου της ΔΕΕΠ Αχαϊας, δεν προσφέρεται για πανηγυρισμούς από την πλευρά μου, ούτε για διθυραμβικές δηλώσεις. Έχω πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που επωμίζομαι ως προς την αναγέννηση της οργάνωσης μας, η οποία θα έλθει με τη συνδρομή όλων. Καμία και κανένας δεν περισσεύει στη μεγάλη προσπάθεια που θα πρέπει να καταβάλλουμε. Ούτε φυσικά ο Νίκος Κατσουγκράκης, τον οποίο συγχαίρω για τον ωραίο αγώνα που έδωσε και τον καλώ να συνδράμει σ’ αυτήν, ως ένα άξιο και ικανό στέλεχος.

Από σήμερα, προχωράμε μαζί, ενωμένοι, για το καλό της παράταξης μας και της Αχαϊας. Σκοπός μας είναι η προώθηση και η ενίσχυση του έργου της κυβέρνησης μας, της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Αντίπαλοι μας είναι οι παθογένειες πολιτικών του παρελθόντος, καθώς και τα προβλήματα του τόπου μας, σε συνδυασμό με τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Ροή ειδήσεων

Advertisement