Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ήττα στην πρεμιέρα για την γυναικεία ομάδα των Καλαβρύτων

Δημοσιεύθηκε

στις

Τα Καλάβρυτα έχασαν με 2-1 από τον ΑΟΠΚ Πατίστα για την 1η αγωνιστική του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής

Στη σέντρα οδηγήθηκαν τα κορίτσια της ομάδας των Καλαβρύτων στο εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του γυναικείου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Στην πρεμιέρα το συγκρότημα του Αλ. Χουλιάρα ηττήθηκε με 2-1 από τον ΑΟΠΚ Πατίτσα αν και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης ήταν ανώτερο από τον αντίπαλό τους.

Το τέρμα των Καλαβρύτων σημείωσε η Μίνα Κορδή στο 75΄ενώ είχε οριζόντιο δοκάρι σε απευθείας εκτέλεση φάουλ της Ιωάννας Βαρβιτσιώτη.

Από την άλλη μεριά η νεοσύστατη ομάδα της Καλαμάτας σημείωσε μια ιστορική νίκη χάρης στα τέρματα των Βάγιας Κακαλέτρη (14’) και Βανέσας Κάργα (21’).

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Παναγοπούλου Κωσταντίνα, Τσεντούρου Δανάη, Δέπα Έλντα, Καλαμαρά Ειρήνη, Φλογερά Θένια, Βαρβιτσιώτη Ιωάννα, Παναγοπούλου Μαρία, Κορδή Μίνα, Γράμμη Ελευθερία, Κορδή Νίκη, Στέργιου Ανδριάνα.

Στην αποστολή ήταν ακόμα: Κακκαβά Μαρία, Βαρβιτσιώτη Νίκη, Χουλιάρα Κατερίνα, Βαρβιτσιώτη Θεοδώρα. Απουσίαζαν: Αναγνωστοπούλου Κ., Κοτσορώνη Ελ., Κανελλοπούλου Γ., Σιακαμπέτη Ι., Πατερέλη Ι., Αλιάη Αμ.

ΠΑΤΙΣΤΑ: Τσουλάκου, Μητροπούλου (89′ Μπασέα), Τάλλαρου, Λαλούση, Σαραντέα, Αλεξίου, Παπαδέα, Μπάκα (78′ Παρθενιου), Κακαλέτρη, Κάργα, Μαστορέα (68′ Μπιζίμη).

Στο τέλος της αναμέτρησης τα κορίτσια και των δύο ομάδων έφυγαν αγκαλισμένες από το γήπεδο, διδάσκοντας ήθος, ενώ παρατάχθηκαν με ροζ κορδελάκια κατά του καρκίνου του μαστού.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement