Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

Τέσσερεις τ’ αφεντικά (Ολα τ’ αποτελέσματα της Β’ Κατηγορίας)

Δημοσιεύθηκε

στις

Γαλήνη, Πείρος (Α΄ όμιλος), Απόλλων Εγλυκάδος και Αχιλλέας Καμαρών διατηρούν το απόλυτων νικών σε Α΄ και Β΄ όμιλο της Β΄ Κατηγορίας

 

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίστηκε το πρωτάθλημα της Β΄ Κατηγορίας και στους δύο ομίλους με την 3η αγωνιστική.

Σιγά σιγά τα πράγματα στην κορυφή θα ξεκαθαρίσουν καθώς από την προηγούμενη αγωνιστική το απόλυτο νικών είχαν επτά ομάδες ενώ μετά την ολοκλήρωση της 3ης αγωνιστικής μειώθηκαν στους τέσσερεις.

Γαλλήνη, Πείρος από τον Α΄ όμιλο και Απόλλων Εγλυκάδος, Αχιλλέας Καμαρών από τον Β’ όμιλο διατηρούν το απόλυτο νικών 3Χ3= 9.

Να πάρουμε τα πράγματα με την σειρά τους και να ξεκινήσουμε από τον Α’ όμιλο.

Η Γαλήνη πέρασε το εμπόδιο της Δάφνης καθώς επικράτησε με καθαρό σκορ 2-0 και διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον Α΄ όμιλο έχοντας 9 βαθμούς. Ο Πείρος που μοιράζεται την κορυφή με την Γαλήνη σημείωσε τεράστια εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του Άτλαντα. Με λευκή ισοπαλία ολοκληρώθηκαν δύο αναμετρήσεις, αυτή του Φαραϊκού με τον Ολυμπιακό και του Αστέρα Μιντιλογλίου με την Αστραπή.

Το Σταροχώρι σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα με 4-0 επί του Σταροχωρίου ενώ άκοπα τους τρεις βαθμούς πήρε ο Πυρσός από τον Λέοντα Αλισσού που έχει αποσυρθεί από το πρωτάθλημα. Το παιχνίδι των Καμινίων με την Περιβόλα θα διεξαχθεί την Τετάρτη 27/10 ενώ αναβλήθηκε τελικά η αναμέτρηση του Ατρόμητου Λάππα με τον Ίκαρο Λακκόπετρας. Οι φιλοξενούμενοι έχοντας «χτυπηθεί» από τον covid παρουσίασαν στην ΕΠΣ Αχαΐας τα επιβεβαιωμένα κρούσματα που χρειάζονται για να αναβληθεί μια αναμέτρηση βάση του υγειονομικού πρωτοκόλλου και έτσι το παιχνίδι δεν διεξήχθη.

Στον Β΄ όμιλο τώρα ο Απόλλωνας Εγλυκάδος που προπορεύεται στον Βαθμολογικό πίνακα επικράτησε εκτός έδρας με 4-2 των Πετεινών όπως και ο Αχιλλέας Καμαρών που νίκησε με 4-1 τον Αστέρα Τέμενης. Ο Φοίνικας/Ζήριας νίκησε με το ευρύ 3-0 τον Απόλλωνα Αιγίου και παρέμεινε στην 3η θέση με 6 βαθμούς ενώ το παιχνίδι του Ζαβλανίου με την Αργυρά ολοκληρώθηκε με 2-2. Ο Πανιώνιος/Αχιλλέας σημείωσε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 3-0 του Δρεπάνου και βελτίωσε την βαθμολογική του θέση ενώ η Φκόγα Ροδιά συνέτριψε με 5-0 την Αυτόνομη. Τέλος, ο ΠΑΟΚ πήρε την πρώτο του βαθμό καθώς ήρθε ισόπαλος εντός έδρας με 1-1 κόντρα στην Άβυθο.

 

 

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Άτλας – Πείρος 0-1

Φαραϊκός – Ολυμπιακός Π. 0-0

Αστέρας Μιντ. – Αστραπή 0-0

Σταροχώρι – Αχαϊκός 4-0

Δάφνη – Γαλήνη 0-2

Ατρόμητος Λ. – Ίκαρος Λακκ. (αναβλήθηκε)

Καμίνια – Περιβόλα (27/10)

Λέων- Πυρσός α.α. 0-3

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ατρόμητος Λ. – Λέων

Πυρσός – Άτλας

Ίκαρος Λακκ. – Καμίνια

Πείρος – Φαραϊκός

Περιβόλα – Αστέρας Μιντ.

Ολυμπιακός Π. – Σταροχώρι

Αστραπή – Γαλήνη

Αχαϊκός -Δάφνη

 

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

 3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Δρέπανο – Παν./Αχιλλέας 0-3

ΠΑΟΚ – Άβυθος 1-1

Φοίνικας Ζ. – Απόλλων Συν. 3-0

Πετεινοί – Απόλλων Εγλ. 2-4

Αστέρας Τεμ. – Αχιλλέας Καμ. 1-4

Φλόγα Ροδ. – Αυτόνομη 5-0

Ζαβλάνι – Αργυρά 2-2

* Ρεπό η ΑΕ Αιγίου

 

ΕΠΟΜΕΝΗ

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ – Δρέπανο

Παν./Αχιλλέας – Φοίνικας Ζ.

Άβυθος – ΑΕ Αιγίου

Απόλλων Συν. – Πετεινοί

Απόλλων Εγλ. – Φλόγα Ροδ.

Αχιλλέας Καμ. – Αργυρά

Αυτόνομη – Ζαβλάνι

* Ρεπό ο Αστέρας Τεμ.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement