Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Στις κάλπες οι νοσοκομειακοί γιατροί- Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου προσδιορίστηκαν οι εκλογές

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

 

Την Τετάρτη 10 Νοεμβρίου, από τις 8 το πρωί έως τις 5 το απόγευμα σε τρία εκλογικά κέντρα, θα διεξαχθούν οι αρχαιρεσίες για ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ν. Αχαΐας, Τριμελών Επιτροπών, συνέδρων για το συνέδριο της ΟΕΝΓΕ  και εκπροσώπων στο Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ.

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνεται εγγράφως μέχρι και την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου, στις 3 το μεσημέρι στην Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή  είτε με κοινή δήλωση (για συνδυασμό) είτε με ατομική δήλωση (για μεμονωμένο υποψήφιο).

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν όλα τα μέλη της Ε.Ι.Ν.Α. (γιατροί Ε.Σ.Υ, ειδικευόμενοι, επικουρικοί, αγροτικοί, γιατροί ΤΟΜΥ Αχαΐας) που είναι εγγεγραμμένοι στους καταλόγους που με ευθύνη της Κ.Εφορευτικής Επιτροπής θα διανεμηθούν στα εκλογικά κέντρα. Οι ειδικευόμενοι δε συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο ως αντιπρόσωποι στην ΑΔΕΔΥ και δεν ψηφίζουν σε αυτή την κάλπη. Οι αποσπασμένοι-μετακινημένοι στην Αχαΐα  από άλλο νομό συνάδελφοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα εξής εκλογικά κέντρα:

– Αμφιθέατρο ΠΓΝΠ:Ιατροί ΕΣΥ – Ειδικευόμενοι -Επικουρικοί ΠΓΝΠ

– Ταχύρρυθμο 1ος όροφος (αίθουσα δίπλα από το εμβολιαστικό Κέντρο):Ιατροί ΕΣΥ – Ειδικευόμενοι -Επικουρικοί Αγίου Ανδρέα και Καραμανδανείου καθώς και όλοι οι ιατροί των Κέντρων Υγείας (πλην Ακράτας, Κλειτορίας, Αιγίου) και των ΤΟΜΥ Αχαΐας (πλην ΤΟΜΥ Αιγίου)

– Αμφιθέατρο νοσοκομείου Αιγίου:Όλοι οι ιατροί των Νοσοκομείων Αιγίου, Καλαβρύτων, ΚΥ Αιγίου, ΚΥ Ακράτας, ΚΥ Κλειτορίας και ΤΟΜΥ Αιγίου

Η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή που εκλέχτηκε από τη Συνέλευση αποτελείται από τους: Λεμπούση Δήμητρα, Κυριάκου Γεωργία, Τσούπρα Σταματία (τακτικά μέλη) και Φιλιπποπούλου Πηνελόπη, Φελεμέγκας Παναγιώτης (αναπληρωματικά μέλη). Με βάση το καταστατικό για το εκλογικό κέντρο του ΠΓΝΠ χρέη εφορευτικής επιτροπής αναλαμβάνει η Κεντρική Εφορευτική, για τον Άγιο Ανδρέα οι τριμελείς επιτροπές Κέντρων Υγείας, Αγίου Ανδρέα και Καραμανδανείου και για το Αίγιο η τριμελής επιτροπή Αιγίου-Καλαβρύτων.


Ροή ειδήσεων

Advertisement