Connect with us

Παναχαϊκή

Το πάθημα να γίνει μάθημα

Published

on

Οι κοκκινόμαυροι να ξεχάσουν το κακό ξεκίνημα και να κοιτάξουν μπροστά

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Οι ήττες είναι μέσα στο ποδόσφαιρο, δεν γίνεται να τις αποφύγει καμία ομάδα, όμως η συγκεκριμένη με τον Αχέροντα Καναλακίου πλήγωσε πολλούς από τους φιλάθλους της Πάτρας.

Μην σταθούμε σε δικαιολογίες του τύπου το γήπεδο ήταν χωράφι… Ναι ήταν σε κάκιστη κατάσταση αλλά δυστυχώς σε αυτή την κατηγορία τέτοια γήπεδα θα συναντήσουμε και αυτό πρέπει οι κοκκινόμαυροι να το ξεπεράσουν πολύ σύντομα γιατί δεν υπάρχει χρόνος για απώλειες.

Το πρωτάθλημα είναι μακρύ, έχει δρόμο και χρειάζεται τα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου. Με τα λόγια κανένα πρωτάθλημα δεν κατακτιέται. Χρειάζεται ιδρώτας, κόπος και σε κάθε παιχνίδι να «πέφτουν» κορμιά.

Στο Καναλάκι δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα θέλαμε όλοι μας. Και το χειρότερο; Χτυπηθήκαμε από τον αντίπαλο από τα αμυντικά μας λάθη. Μέχρι πρότινος όλοι αναφέραμε ότι έχουμε συμπαγή άμυνα, εξάλλου το είδαμε και στα φιλικά αλλά και στα επίσημα. Στην πρεμιέρα όμως η άμυνα έκανε παιδαριώδη λάθη και αυτό στοίχισε τη βαριά ήττα.

ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΑΜΕΣΑ 

Την πολυτέλεια να κάτσουμε και να δούμε τι έφταιξε και τι όχι δεν την έχουμε αφού αύριο υπάρχει ένα πολύ δύσκολο εντός έδρας ματς με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδος ενώ έρχονται και δύο  αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα και πάλι στην έδρα μας με τον ΠΑΟ Βάρδας και το Διαβολίτσι.

Αρχικά η ομάδα του Αγρινίου που αγωνίζεται στη Σούπερ Λιγκ 1 κακά τα ψέματα είναι ένας αντίπαλος σαφώς ανώτερος αγωνιστικά και δεν μπορούμε να περιμένουμε πολλά από τους κοκκινόμαυρους.

Όμως στο ποδόσφαιρο πολλές φορές δεν μετράει η διαφορά κατηγορίας αλλά η διαφορά δυναμικότητας και το πόσο πάθος μπορείς να βγάλεις εντός των αγωνιστικών γραμμών για να κάνεις τη ζημιά.

Ο Παναιτωλικός έρχεται από μια βαριά ήττα στο πρωτάθλημα και αυτό ίσως και να είναι καλό αλλά και κακό παράλληλα. Αυτό που πρέπει να κάνουν οι παίκτες του Ζέλικο Κάλαϊτζιτς είναι να σταθούν όρθιοι με αξιοπρέπεια απέναντι στους Αγρινιώτες και ό,τι βγει.

Εξάλλου αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να παίρνουμε «τρίποντο» στο πρωτάθλημα και τις δύο επόμενες αγωνιστικές εντός έδρας η Παναχαϊκή πρέπει να πάρει δύο νίκες.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΡΕΠΟ

Όπως προαναφέραμε δεν υπάρχουν περιθώρια ξεκούρασης αφού αύριο έχουμε τον αγώνα Κυπέλλου οπότε οι κοκκινόμαυροι χθες πάτησαν το χορτάρι της Αγυιάς όπως θα κάνουν και σήμερα. Η τελευταία προπόνηση (χαλαρή) θα είναι το πρωί της Τετάρτης ενώ ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα μιλήσει και στους παίκτες για το βραδινό παιχνίδι. Οι κοκκινόμαυροι θα πάρουν ρεπό την Πέμπτη έτσι ώστε να ξεκουραστούν για το ερχόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον ΠΑΟ Βάρδας στην Αγυιά. Μάλιστα χθες το πρωί πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Αγρινιώτης Βάτσιος στο Κύπελλο

Το ματς ορίστηκε να διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο-Ν. Τριανταφύλλου, από την ΕΠΣ Κορινθίας, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γ. Ρηγόπουλος από την Ηλεία. Να σημειωθεί ότι ο Βάτσιος κατάγεται από το Αγρίνιο.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement