Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Βγήκε νικητής μετά από δύο μήνες στην ΜΕΘ – Ευχάριστα νέα για 22χρονο από το Βαρθολομιό

Δημοσιεύθηκε

στις

Νικητής βγήκε ο 22χρονος Αλέξανδρος, στη μάχη για να διατηρηθεί στη ζωή, έπειτα από νοσηλεία, περίπου δύο μηνών, στην ΜΕΘ και την νευροχειρουργική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών.

Ένα άτυχο περιστατικό που συνέβη στις 11 Αυγούστου 2021, του προκάλεσε σοβαρή κρανιοεγκεφαλική βλάβη. Ο Αλέξανδρος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα σε κωματώδη κατάσταση.

Όμως με τη βοήθεια του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, αλλά και ατόμων που του συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να είναι δίπλα του, όλα εξελίσσονται ομαλά για την πλήρη αποκατάσταση του, η οποία συνεχίζεται με φυσικοθεραπείες, στην οικία του στην Πάτρα, και πολύ σύντομα θα μπορεί να περπατήσει ξανά.

Ο σοβαρός τραυματισμός μετά από πτώση από κάρο

Ο νεαρός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, είχε πέσει από το άλογο του, στην περιοχή του Βαρθολομιού και χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι. Αμέσως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο αρχικά στο νοσοκομείο Πύργου, όπου οι γιατροί λόγω των σοβαρών τραυμάτων που είχε, αποφάσισαν τη διακομιδή του στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών.

Ο 22χρονος αναρρώνει στην Πάτρα, έχοντας στο πλευρό του την μητέρα του, καθώς καθημερινά είναι απαραίτητο να κάνει φυσικοθεραπείες για την αποκατάσταση του.


Ροή ειδήσεων

Advertisement