Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Γιατί όχι στους «16»;

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή απόψε στις 21:30 υποδέχεται στο γήπεδο της Αγυιάς τον Παναιτωλικό για την 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος σε παιχνίδι νοκ-άουτ για την πρόκριση στους 16 του θεσμού.

Φυσικά το έργο των κοκκινόμαυρων είναι αρκετά δύσκολο καθώς ο Παναιτωλικός είναι ομάδα της Σουπερ Λιγκ1 αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο.

Ο Σέρβος τεχνικός, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς για τον αποψινό αγώνα επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές:

Αθανασόπουλος, Μπαμπούνης, Κυβελίδης, Στεργίδης, Πολίτης, Αγκαράι, Γούλας, Σελινιωτάκης, Στασινόπουλος, Αλεξόπουλος, Λούσκος, Κόκας, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Μπουρλάκης, Κωνσταντακόπουλος, Μπελεζάκης, Σμίλτος, Χαντί, Καρακλάιτς.

Να θυμίσουμε το ματς θα διευθύνει ο Αριστείδης Βάτσιος από τον σύνδεσμο Δυτικής Αττικής με βοηθούς τους Κωνσταντόπουλο-Ν. Τριανταφύλλου, από την ΕΠΣ Κορινθίας, ενώ 4ος ορίστηκε ο Γ. Ρηγόπουλος από την Ηλεία.

Δωρεάν οι Γυναίκες, 10 ευρώ η Γενική είσοδο

Η διοίκηση της Παναχαϊκής να θυμίσουμε σε μία συμβολική κίνηση για τη διάδοση της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου του μαστού όλες οι γυναίκες θα μπορούν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση δωρεάν. Η είσοδος ωστόσο των γυναικών θα επιτραπεί σύμφωνα με όσα ορίζονται από το υγειονομικό πρωτόκολλο για την είσοδο των φιλάθλων στα γήπεδα.

Από κει και πέρα η Γενική Είσοδος ορίστηκε στα 10 ευρώ.

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement