Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή-Η τελευταία διπλωματική παράσταση των τελειόφοιτων της Δραματικής την Παρασκευή και το Σάββατο

Δημοσιεύθηκε

στις

Με την «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή σε σκηνοθεσία Θάνου Παπακωνσταντίνου κλείνει η «αυλαία» των διπλωματικών παραστάσεων των αποφοίτων της Ανώτερης Δραματικής Σχολής του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Η παράσταση θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο «Απόλλων» την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου στις 9:00 μ.μ. και θα επαναληφθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021 στις 5:00 μ.μ. και στις 9:00 μ.μ.
Η μετάφραση είναι του Γιώργου Χειμωνά, ενώ η διδασκαλία του Θάνου Παπακωνσταντίνου.
Στην παράσταση της Παρασκευής το θέατρο θα λειτουργήσει ως αμιγής χώρος, ενώ το Σάββατο ως μικτός.
Στις εξετάσεις συμμετέχουν οι φοιτητές: Θέου Μαρία, Καραβαγγέλη Δανάη, Κασιμάτη Ισαβέλλα, Λαζαρή Λαμπρινή, Μίγγου Λαμπρινή, Μόσχου Τερέζα, Σταύρακα Βιολέττα, Τσιάμη Σταυρούλα, Τσικμανλή Χρυσή-Δήμητρα, Τσίτσος Αλέξανδρος και Φουρκιώτη Χρυσούλα.
Θυμίζουμε ότι εφόσον το θέατρο λειτουργεί ως αμιγής χώρος, οι θεατές εισέρχονται κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους: α. πιστοποιητικού εμβολιασμού ή β. πιστοποιητικού νόσησης συνδυαστικά με: Αστυνομική ταυτότητα ή δίπλωμα οδήγησης ή διαβατήριο ή άλλο αποδεικτικό ταυτότητας.
Εφόσον το θέατρο λειτουργεί ως μικτός χώρος, οι θεατές εισέρχονται κατόπιν
υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο τους στο χώρο: α. πιστοποιητικού εμβολιασμού ή β. πιστοποιητικού νόσησης ή γ. αποτελέσματος (rapid-test) το οποίο να έχει πραγματοποιηθεί εντός 48 ωρών
Οι ανήλικοι θεατές ηλικίας από 4 έως και 11 ετών προσκομίζουν εναλλακτικά δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, στην οποία προβαίνει είτε οιοσδήποτε γονέας.
Η είσοδος γίνεται με τη χρήση της μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά τη διάρκεια των παραστάσεων και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Προσκλήσεις διατίθενται μόνο ηλεκτρονικά : www.ticketservices.gr

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement