Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Η εξομολόγηση του Νίκου Υποφάντη για την Φώφη Γεννηματά: Μας έδωσε κουράγιο όταν ο γιος μας έδινε μάχη με τον καρκίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Με μία συγκλονιστική εξομολόγηση ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης περιγράφει τις δύσκολες στιγμές που πέ4ρασε ο γιος του όταν στα 3,5 χρόνια του έπρεπε να δώσει μάχη με τον καρκίνο και το κουράγιο που έλαβε από την Φώφη Γεννηματά.

Όπως είπε μιλώντας στο MEGA, ήταν χειμώνας του 2009 όταν η Φώφη Γεννηματά ήταν αναπληρώτρια υπουργός Υγείας. Τότε κατά την διάρκεια επίσκεψής της στο παλιό αντικαρκινικό Παίδων συνάντησε τον Νίκο Υποφάντη και την σύζυγό του, αγκαλιάζοντάς τους και λέγοντάς τους πως όλα θα πάνε καλά. «Μας έδωσε κουράγιο που το είχαμε πολύ ανάγκη τότε, γιατί ήταν μία δύσκολη κατάσταση», είπε.

 

«Ήταν εξαιρετικά δύσκολες οι συνθήκες. Ερχόμενη με τον γιατρό επικεφαλής με είδε. Ζήτησε να φύγουν οι γιατροί και οι υπόλοιποι, φόρεσε τη μάσκα της, μπήκε στο δωμάτιο, έδωσε ένα δώρο στο παιδί, βγήκε και ήρθε και αγκάλιασε και εμένα και τη σύζυγό μου. Μας είπε ότι “όλα θα πάνε καλά, εγώ ξέρω, να με εμπιστεύεστε”. Μας έκανε αυτή την τεράστια αγκαλιά που εκείνη την ώρα την είχαμε πολύ ανάγκη» τόνισε. Σήμερα ο γιος του Νίκου Υποφάντη είναι 16 ετών.

«Η Φώφη Γεννηματά ήταν ένας άνθρωπος με άλφα κεφαλαίο, αγωνίστρια, δε ήθελε να το βάλει κάτω, αν και γνώριζε πώς θα κινηθούν τα πράγματα. Είναι τεράστια η θλίψη για το χαμό της. Δεν μπορούμε να πούμε τίποτα λιγότερο για έναν άνθρωπο που το πάλεψε μέχρι εκεί που δεν έπαιρνε με αξιοπρέπεια, ήθος και έδινε κουράγιο για τους υπόλοιπους. Εγώ θέλω να της πω εκεί που είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ», συνέχισε.

 

«Θέλω να πω στα παιδιά της, να είναι δυνατά, να έχουν κουράγιο, να τους συνοδεύει πάντα η μνήμη της μητέρας τους. Να τη σκέφτονται συνεχώς να την έχουν μαζί τους, να την έχουν δίπλα τους», σημείωσε ο Νίκος Υποφάντης κλείνοντας.

Υπενθυμίζεται πως ο ίδιος με ανάρτησή του είχε αποχαιρετήσει την Φώφη Γεννηματά. «Είναι χειμώνας 2009 όταν έρχεσαι στο αντικαρκινικό ‘παλιό’ νοσοκομείο Παίδων. Το παιδί δίνει αγώνα τρομερό να κρατηθεί στην ζωή. Ήσουν η μόνη που με την αγκαλιά σου, ήξερες πως αισθάνεται η οικογένεια. Τεράστιο ευχαριστώ για το κουράγιο που μας έδωσες! Αντίο», είχε γράψει στο Twitter.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement